Neler Yeni

Çözüldü✓ Msi B850 Tomahawk Wifi çalışmıyor

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Osman Mert
Selamlar anakartı yeni aldım bugün montajı yaptım. Önceki sistemimde anakartın wifisi olmadığı ayrıca wifi kartı kullanıyordum. Şimdi sisteme yeni anakarta geçirdim ve wifi dışında her şey sorunsuz çalışıyor. Yeni ana kartta ise wifi hiçbir şekilde yok yani çekmiyor falan değil wifi ve bluetooth görünmüyor. Telefondan sitesindeki driverları ve bios sürümünü indirip atıp güncelledim ama düzelmedi ne yapacağım bilmiyorum

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
866
İsim
Ege
Selamlar anakartı yeni aldım bugün montajı yaptım. Önceki sistemimde anakartın wifisi olmadığı ayrıca wifi kartı kullanıyordum. Şimdi sisteme yeni anakarta geçirdim ve wifi dışında her şey sorunsuz çalışıyor. Yeni ana kartta ise wifi hiçbir şekilde yok yani çekmiyor falan değil wifi ve bluetooth görünmüyor. Telefondan sitesindeki driverları ve bios sürümünü indirip atıp güncelledim ama düzelmedi ne yapacağım bilmiyorum
driver yükle

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Wifi antenini tam taktığına emin misin

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Osman Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Osman Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunu yaşayan olur da konuya bakarsa diye yazıyorum

EĞER WİNDOWS 10 KULLANIYORSANIZ MSI CENTER DRİVER'I KUR DİYE SUNMUYOR WİNDOWS 11'E GEÇTİM VE DİREKT MSI CENTER DA WİFİ İÇİN DRİVER ÇIKTI KARŞIMA, YÜKLEDİM VE DÜZELDİ SORUN

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,121
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom