Yardım MSI B850M Gaming Plus Wi-Fi alınır mı?

Reaksiyon skoru
42
Bu fiyata alınır mı? Kasam yalnızca matx destekliyor, bu fiyata daha iyi seçenekler var mıdır?
Bunu alabilirsin fazlasıyla işini görür ama WIFI yok.

Bu fiyata alınır mı? Kasam yalnızca matx destekliyor, bu fiyata daha iyi seçenekler var mıdır?
Güzel anakart ama b650 olarak düşün bunu, asus tuf b650m-e wifi ayarında (fazları daha fazla sadece) yani, PCIE 5.0 yok GPU için, sadece m2 için var eğer sırf bunun için b850 alıyosan. VRM soğutması güzel, fazları 12+2+1, orta segment b650 lere kıyasla daha fazla 10gb USB portu var.
Güzel düşmüş fiyatı, yeni çıktı zaten bunlar b850m in kırpılmış hali, bunun 6e sini değil düz b850m wifi7 sini alırsan onda ekran kartı için PCIE 5.0 da geliyor ama onlar daha pahalı

Güzel anakart ama b650 olarak düşün bunu, asus tuf b650m-e wifi ayarında yani, PCIE 5.0 yok GPU için, sadece m2 için var eğer sırf bunun için b850 alıyosan. VRM soğutması güzel, fazları 12+2+1, orta segment b650 lere kıyasla daha fazla 10gb USB portu var.
Güzel düşmüş fiyatı, yeni çıktı zaten bunlar b850m in kırpılmış hali, bunun 6e sini değil düz b850m wifi7 sini alırsan onda ekran kartı için PCIE 5.0 da geliyor ama onlar daha pahalı
Hmm sitesinden baktım da, faz değerlerini 10+2+1 olarak gördüm, bir de diğerinin faz değerleri daha düşük olarak gördüğüm için bunu sorayım dedim. Aslında benim aradığım eli yüzü düzgün bir beyaz anakart bulmak sadece :D

Hmm sitesinden baktım da, faz değerlerini 10+2+1 olarak gördüm, bir de diğerinin faz değerleri daha düşük olarak gördüğüm için bunu sorayım dedim. Aslında benim aradığım eli yüzü düzgün bir beyaz anakart bulmak sadece :D
Görüntü olarak şık bayağı, kırpılmamış gaming pluslardan daha güzel görünüyor hatta çünkü yeşil beyaz yerine siyah beyaz renkler kullanılmış kırpılmış versiyonunda. Alınabilir ki zaten şu fiyatı üst segment b650 fiyatlarına çok yakın

Görüntü olarak şık bayağı, kırpılmamış gaming pluslardan daha güzel görünüyor hatta çünkü yeşil beyaz yerine siyah beyaz renkler kullanılmış kırpılmış versiyonunda. Alınabilir ki zaten şu fiyatı üst segment b650 fiyatlarına çok yakın
Evet ama üstüne 2k koyup gigabyteın b850'sini alma fikri beni kararsız bırakıyor

dostum amd bu firmalara biosu veriyor çıplak haliyle bu adamlar tema bindiriyor kendi 3-5 özel ayarları varsa onları düzenliyor optimize ediyor satıyor hepsi aynı bios yani biri ankara öbürü başka bir şey değil

dostum amd bu firmalara biosu veriyor çıplak haliyle bu adamlar tema bindiriyor kendi 3-5 özel ayarları varsa onları düzenliyor optimize ediyor satıyor hepsi aynı bios yani biri ankara öbürü başka bir şey değil
Valla sırf bios değil ya hoşuma gitmeyen pek çok şey var colorfulda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,604
Üyeler
183,146
Son üye
finbye10
Geri