Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Okumadım zaten.Yazdigimi okumadiniz sanirim.
Okumadım zaten.Yazdigimi okumadiniz sanirim.
Okumadım zaten.
O konuda sıkıntı yok hocam kendim yapabilirim. Yılda 1 termal macununu değiştiririm sorun yok. Zaten youtubda vidalarinin olduğu yerleri gösteriyorlarIşte laptop bakımı yapmak çok zor sırf termal macun değiştirmek için anakart soğutucu falan her şeyi çıkarman gerekiyor çoğu kişi yapamaz
?Linkini bıraktığım laptobu dün 9200 TL'ye aldim
Servisler ücretsiz yeniliyor, maksimum 1 2 günlüğüne bırakmak yetiyor.Işte laptop bakımı yapmak çok zor sırf termal macun değiştirmek için anakart soğutucu falan her şeyi çıkarman gerekiyor çoğu kişi yapamaz
Tamamdır ama bu her markada böyle değil. Monster böyle msi da böyleymiş.Yok hocam ona baktım. Laptoba zarar vermediğiniz sürece ram ve ssd takmak garanti dışı bırakmıyor diyordu.
Yarın emin olmak amaçlı kendim arayıp soracağım. Yazarım buraya, ama başkası ben sordum msi ürüne zarar verilmediği sürece garanti bozulmuyor yazmıştı.Tamamdır ama bu her markada böyle değil. Monster böyle msi da böyleymiş.
Valla hocam ne zamandır alacağım kaçırdığım indirimlerin haddi hesabı yok. En son bunu alabildim. Sizde takip edin genelde hafta sonları iyi indirimler oluyor9200TL'ye göre süper. Kıskandım
Hortlatıyorum ama işlemci sıcaklık durumunuz nedir?Linkini bıraktığım laptobu dün 9200 TL'ye aldim. Sizce iyi mi yaptım. 8 gb ram ekleyeceğim üzerine.
MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR Ryzen 7-4800H 8 GB 512 GB SSD 4 GB RX5500M Free Dos Dizüstü Bilgisayar 12.289,20 TL yerine 11.854,19 TL
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Kullanan varmı aranızda bilgi verebilir mi acaba. Internnette pek bilgi bulamadım düzgün incelemesini yapan da yoktu. Yazıl ve oyun için kullanacağım.
Hocam lol oynarken 75 derecelerde fan en yuksekte. Fani otomatige alirsam 80 85 derecelerde.Hortlatıyorum ama işlemci sıcaklık durumunuz nedir?