Neler Yeni

İnceleme MSI BRAVO 15 Ryzen 7 5800H RX5500M / Güncellendi !!! İç kısım ve soğutmanın tamamı !!!

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Boş konu açılmadı buraya güzel kardeşim üslubuna dikkat et. Sen dili ile konuşma tanımadığın kimseyle. Oraya güncelleyeceğim yazdım. Güncellemeden boş yorum yapıp bunu devam ettirmen senin kişiliğin hakkında bana nasıl biri olduğunu gösteriyor zaten. O yüzden bir sonraki yazına cevap vermeme gerek yok.
Güzel, ben senin nerenden kardeşin oluyorum? :) Bana konuşan kişinin üslubu sanki çok güzelmiş gibi bana laf atıyor. :D
Konuyu boş açıyorsun sonra gelmiş bana laf yetiştiriyorsun. :D
2 mesaj yazdım diye benim kişiliğimi öğrendiğini sanıyorsun.
Çok resmi bir ortamdayız gibi "siz" diye mi hitap edeceğim? Bana söyleniyorsun kendin "sen" diliyle konuşuyorsun.
Güncelleyeceğim yazmışsın, ürünün bütün özelliklerini öğrendikten sonra konuyu açsan ve incelesen daha iyi olmaz mıydı?
İçeriği olmayan konu açmışsın sonra laf yapıyorsun. :D

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.
Boş konu açılmadı buraya güzel kardeşim üslubuna dikkat et. Sen dili ile konuşma tanımadığın kimseyle. Oraya güncelleyeceğim yazdım. Güncellemeden boş yorum yapıp bunu devam ettirmen senin kişiliğin hakkında bana nasıl biri olduğunu gösteriyor zaten. O yüzden bir sonraki yazına cevap vermeme gerek yok.
Hocam inceleme konusunda eski, yararlı konulara göz atarak daha iyi ve detaylı paylaşım yapabilirsiniz yine de elinize sağlık.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Hocam inceleme konusunda eski, yararlı konulara göz atarak daha iyi ve detaylı paylaşım yapabilirsiniz yine de elinize sağlık.
Teşekkür ediyorum hocam öneri için, inceliyorum onları şuanda evet. Burayı güncellemeye devam ediyorum.

En İyi Cevap
7
Güzel, ben senin nerenden kardeşin oluyorum? :) Bana konuşan kişinin üslubu sanki çok güzelmiş gibi bana laf atıyor. :D
Çok resmi bir ortamdayız gibi "siz" diye mi hitap edeceğim? Bana söyleniyorsun kendin "sen" diliyle konuşuyorsun.
Güncelleyeceğim yazmışsın, ürünün bütün özelliklerini öğrendikten sonra konuyu açsan ve incelesen daha iyi olmaz mıydı?
Hem suçlu hem güçlü :D :D

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Senin bana kullandığın hitap şekliyle sana hitap ediyorum güzel kardeşim. Konuyu dağıtmamanı ve bu fevri davranışını devam ettirmemeni öneriyorum bu benim ilk incelemem dediğim gibi fevri olarak yazmak yerine öneride bulunman gerekiyor. Profile bakarsan anlarsın nereden kardeş olduğunu. Sokak ağzıyla hitap ederken sana kardeşim diye seslenirler beyefendi veya hocam demezler. Nasıl davranırsan o şekilde karşılık alırsın. Sana iyi forumlar dilerim.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,469
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hocam forumda füze kullanmak yasak
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben senin nerenden kardeşin oluyorum?
SJALCJALCJAŞXJAİCJĞWJCĞAJX
KARNIM AĞRIYOR JDLSJCŞWJEWŞJFİANC

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Senin bana kullandığın hitap şekliyle sana hitap ediyorum güzel kardeşim
Aynı söylemlere devam.
Konuyu dağıtmamanı ve bu fevri davranışını devam ettirmemeni öneriyorum bu benim ilk incelemem dediğim gibi fevri olarak yazmak yerine öneride bulunman gerekiyor
2 kere mesaj attım ve sürekli olarak da aynı şeyi yapıyorsun. :D
Boş konu açmışsın diyorum, tamamen incele öyle at diyorum bunlar ne oluyor?
Profile bakarsan anlarsın nereden kardeş olduğunu. Sokak ağzıyla hitap ederken sana kardeşim diye seslenirler beyefendi veya hocam demezler
1629461143902.png

Bundan mı bahsediyorsun? :D Akıl yaşta değil baştadır "DOSTUM" bu hitap biçimi sana bir sorun teşkil etmez umarım.
Sokak ağzıyla hitap ederken sana kardeşim diye seslenirler beyefendi veya hocam demezler
Bana seslenen kişiler genellikle adımla hitap ederler ve karşısındaki kişinin ne kadar saygılı ve efendi birisi olduğunu duruşumdan ve konuşmamdan anlarlar, beyefendi ve efendi sözlerini çokça duyarım. Benim burada sadece "kankam" dediğim için saygısız yere koyuyorsun.
En başta aile saygısından dolayı hocalarım, akrabalarım, arkadaşlarım hepsi benim nasıl bir karaktere sahip olduğumu bilirler. :)

Kardeşim kelimesini "genellikle" sokakta kullanan kişiler ya dine yönelmiş kişilerdir ya da ağır abi gibi takılan bireyler tarafından söylenir.
Bu yüzden seninle daha fazla muhattap olmayacağım.
Tekrardan söylüyorum yaşın benden büyük diye sana "siz" şeklinde hitap etmeyeceğim.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Aynı söylemlere devam.

Alıntıyı görüntüle
Bundan mı bahsediyorsun? :D Akıl yaşta değil baştadır "DOSTUM" bu hitap biçimi sana bir sorun teşkil etmez umarım.

Bana seslenen kişiler genellikle adımla hitap ederler ve karşısındaki kişinin ne kadar saygılı ve efendi birisi olduğunu duruşumdan ve konuşmamdan anlarlar, beyefendi ve efendi sözlerini çokça duyarım. Benim burada sadece "kankam" dediğim için saygısız yere koyuyorsun.
En başta aile saygısından dolayı hocalarım, akrabalarım, arkadaşlarım hepsi benim nasıl bir karaktere sahip olduğumu bilirler. :)

Kardeşim kelimesini "genellikle" sokakta kullanan kişiler ya dine yönelmiş kişilerdir ya da ağır abi gibi takılan bireyler tarafından söylenir.
Tekrardan söylüyorum yaşın benden büyük diye sana "siz" şeklinde hitap etmeyeceğim.
İlk olarak bir kişiye hitap edeceksen kankam diyemezsin DOSTUM. 2 mesajınla ve davranışlarınla nasıl biri olduğunu anlayamam evet ama ben öğretmenim taslak olarak nasıl bir kişiliğe sahip olduğun dediğim gibi şuan belli benim gözümde. Aklın yaşta olmayıp başta olduğunu zaten ben anlayabiliyorum bana ders vermene gerek yok bu konuda. Fakat seninki biraz yaş ile alakalı maalesef. İlk mesajında belli oldu dediğim gibi. İyi forumlar DOSTUM.

En İyi Cevap
7
Aynı söylemlere devam.

Alıntıyı görüntüle

Boşverin böyle insanlarla uğraşmaya değmez arkadaş hem suçlu hem güçlü dediğim gibi :D

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Ayrıca burada bahsetmek istediğim şey sana tanıdıklarının sesleniş biçimi değil. Sen bana burada arkadaşını sokakta görmüş edasıyla kankam diye hitap edemezsin dostum. Hani sen bana sokakta görmüş edasıyla kankam dedin ya bundan bahsediyorum. Sana çevrendekilerin veya ailenin nasıl düşündüğünü sormadım ben. Bana olan tavrın önemli burada.

Düzgünce söyleyeceksin tanımadığın bir kişiye boş konu açmışsın , tamamen incele öyle AT Demeyeceksin nezaket kuralları gereği. Ee atmış bulundum ? Attığın konu geri mi alınıyor ? Düzgünce söylenir bu gibi şeyler.
Şunu dedim bunu dedim deyip örnek veriyorsun bana, mesele bunu deme şeklin anlatabildim mi ?

Burası resmi bir ortam değil evet fakat tanımadığın insanlara karşı üslubuna nezaket kuralları gereği dikkat etmen gerekiyor. Sokakta gördüğün adam senin ismini mi biliyor da sana isminle hitap edecek ? Karşılaştırma yaptığın yer bir kere alakasız. Ne tanışıyoruz , ne ben senin arkadaşınım ne de kankanım üslubunu ona göre takınmak zorundasın iş hayatına atıldığında ne demek istediğimi anlarsın.

Boşverin böyle insanlarla uğraşmaya değmez arkadaş hem suçlu hem güçlü dediğim gibi :D
''Bu gibi insanlar '' ve '' suçlu '' takılarını biraz açar mısın ? Tanışıyor muyuz hayırdır ?

Sadece hahaha spamlıyorsun bir derdin varsa özelden yazabilirsin burada şakşakçılık yapma.

Ne kırıcı ne de boş bir yaptım. Elinize geçer geçmez inceleme yapmak hakkınız. Bu konuyu da değerlendirmek bizim hakkımız. Burada sizi nasıl daha motive ederiz diye değil insanlara nasıl daha faydalı oluruz diye düşünerek yorum yapıyoruz.
Sizin yorumunuzu ben alıntılamamıştım ama bir yanlışlık oldu demek ki. Sözüm size değil yani. Tabi ki değerlendireceksiniz eksikler veya hatalar varsa beğenilmeyen veya eklenilmesi gereken şeyler varsa söyleyeceksiniz ona bir sözüm yok tabi ki. Ama söyleme şekli sizin gibi olsa üsluba dikkat edilirse sorun yok zaten. Kulaklıktan sonra ilk incelemem olduğu için eksiklikler çoktu sonradan düzenlerim dedim ama başka bir tayfa geldi ve konu dağıldı tamamen.

Düşünceleriniz için teşekkürler güncelledim tekrardan.

Son düzenleme:

ensdgli38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes DAĞLI
Eline koluna sağlık hocam. Çok güzel bir inceleme olmuş. Aynı laptopu almayı düşünüyordum kafamda soru işaretleri vardı ama Allah razı olsun güzel bir inceleme olmuş. Hem okul için hem de oyun oynamak için almayı planladığım bir laptoptu. Hoşuma gitti yarın bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Teşekkürler.

Flamesa

80+ Silver
Elinize sağlık hocam

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Eline koluna sağlık hocam. Çok güzel bir inceleme olmuş. Aynı laptopu almayı düşünüyordum kafamda soru işaretleri vardı ama Allah razı olsun güzel bir inceleme olmuş. Hem okul için hem de oyun oynamak için almayı planladığım bir laptoptu. Hoşuma gitti yarın bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Teşekkürler.
Hayırlı olsun şimdiden başka testler varsa yapalım istediğin merak ettiğin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,164
Üyeler
165,134
Son üye
iibrahimdogru
Top Bottom