MSI Center hata veriyor!

Uconounex

80+
Reaksiyon skoru
15
Çok kullanmam uygulamayı ama hep arka planda çalışıyordu bende arada girip güncellemelerini yapıyordum. Geçen gün güncellemesini yaparken bir özelliğinde dondu bende kapat aç yaptım donuk kalıyordu hep silip tekrar yükledim msi center'ı ama bu seferde hata vermeye başladı uygulama nasıl düzeltirim bunu. Birde bunlar ortak ugulama mı msi center sdk, msi center, msi companion ortaksa hepsini silip yeniden yükleyeyim.

Ekler

• 1748642381107.webp
    1748642381107.webp
    15.1 KB · Hit: 30
  • 1748642388780.webp
    1748642388780.webp
    12.4 KB · Hit: 28
Çok kullanmam uygulamayı ama hep arka planda çalışıyordu bende arada girip güncellemelerini yapıyordum. Geçen gün güncellemesini yaparken bir özelliğinde dondu bende kapat aç yaptım donuk kalıyordu hep silip tekrar yükledim msi center'ı ama bu seferde hata vermeye başladı uygulama nasıl düzeltirim bunu. Birde bunlar ortak ugulama mı msi center sdk, msi center, msi companion ortaksa hepsini silip yeniden yükleyeyim.
Bence tamamen kaldır. MSI aldığıma pişman etti beni center uygulaması. Kasanın ledleri doğru düzgün çalışmıyor. Bir ledleri ayarlamak için kullanıyordum diğer özellikleri bence boş. Led ayarı da doğru düzgün çalışmayınca kaldırmayı tek çözüm olarak buldum. OpenRGB ile işimi görüyorum yetiyor.

Msi ürünlerini severim ama Msi center uyguladsıgın her komut bios etkiliyor eko sistem açısından corsair candır.
Not: Anakart ve ekran kartı Msi dısında bir şey kullanmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,170
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri