Pompa 2 pin mi yoksa 3-4 pin mi?Ama öyle olur mu ki? Pump pumpa gider. Kaldı ki boşta CPU Fan soketim yok.
Pompa çalışmasa zaten ısınıp kapanırdı, görsel bir hata var ya da BIOS ayarlarını biraz kurcalamak lazım.Pompadan 3 pin dişi geliyor, anakart 4 pinli erkeğe giriyor. Soğutucu DeepCool LS 720, anakartım ise MSI B650M Gaming Plus Wifi.
Alıntıyı görüntüle
Arctic değilki soğutucuArtichler 2 lerde aynı tek kablolu olduğu için pump hızı görünmüyor
Hocam CPU fan ve CPU opt diye soketleri var yani demek istediğim pump soketi yerine onlardan biri denenebilir.Ama öyle olur mu ki? Pump pumpa gider. Kaldı ki boşta CPU Fan soketim yok.
Bug derken bunu demeye çalışmıştım evet, Benchmarking'de güzel değerler veriyor, Stres altında 90'ı geçmiyor ve 90'da kaldığı sürede 5.1 GHz frekansta 135W güç çekmeye devam ediyor yani kendini kasarak 90'da kalmıyor. Demek ki soğutucu çalışıyor.Pompa çalışmasa zaten ısınıp kapanırdı, görsel bir hata var ya da BIOS ayarlarını biraz kurcalamak lazım.
Süper konuymuş içinde PMW ve DC farkını da gösteriyor. Teşekkürler hocam. Denilenleri kontrol edeceğim.Hocam CPU fan ve CPU opt diye soketleri var yani demek istediğim pump soketi yerine onlardan biri denenebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.technopat.net/sosyal/konu/cm-masterliquid-lite-120-pump-fan-0-rpm-goeruenueyor.592958/ bu konu belki yardımcı olabilir inceler misiniz?
Biliyorum sadece küçük bir ekleme yaptım olurda artich filan alırsa aynı sorunu görünce panik yapmasınArctic değilki soğutucu