Neler Yeni

🔥İndirim MSİ CLUTCH GM11 GAMİNG MOUSE

jımalya

80+ Bronze
5 000 dpi biraz az gibi sanki

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Mouse güzel 200tlye net alınır

jımalya

80+ Bronze
bu mu yoksa

Logitech G G102 LIGHTSYNC mi arasında kaldım

Xarun

80+
Bloody v7ma kullanıyordum.O bozulunca gittim gm11 aldım."Attan inip eşeğe binmek" deyimini somut olarak yaşamıştım o an.Sonra iade edip tekrar v7ma aldım.Malzeme kalitesi çok düşük geldi bana.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

jımalya

80+ Bronze
max 1750 dpi kullandım hocam ona rağmen üstü çok hızlı geliyor hala bana. Siz kaç dpi da kullanıyorsunuz mouse yi?
hocam fps oyunlarında dpi ı yükseltip oyun içi hassasiyeti kısınca daha güzel oluyor cs oynarken 8 000 dpi a almıştım
pc de normalken 1600 de oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Senelerce MSI laptop kullandım. Şuan masaüstü MSI sistem kullanıyorum. Monitör, kasa, anakart,PSU, mouse MSI ürünü. Kasa dışında hiç birisi de ucuz ürün değil segmentinde orta hepsi. Ben artık insanlara MSI tavsiye etmiyorum. Laptop bütçeniz varsa hala tercih edilebilir ama bütçesi kısıtlı yada normal birisi MSI in giriş ve orta segment ürünlerinden uzak dursun. B550 gaming edge wifi anakart var MSI marka kablosuz mouse(GM 41 wireless)la doğru düzgün iletişim kuramıyor. Yazılım masaüstü tarafta yok. Bios updateler bile sıkıntılı. Mouse aldık onda bile doğru düzgün yazılım yok. Monitör aldık kalibrasyon sıkıntılı çıktı. Gözümüz alışana kadar denemediğim renk ayarı kalmadı. Monitörü birşeyler izlerken kullanmak istemiyorum görüntüyü TV ye yansıtıyorum. Sadece oyun oynarken görüntü güzel. Ben senelerce MSI laptop a format atmadan ilk gün alındığı haline yakın performansta kullanan birisi olarak masaüstü tarafta ve çevre bileşenlerin de tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Ben hayatımda bu kadar yazılımsal sorun yaşamamıştım. Yazılım desteği şuan MSI tarafında rezalet. Donanımı işe yarar yapan kısım da yazılım. Ben bu sistemi mecbur kullanacağım çok para döktüm çünkü ama benden sonrakiler uzak dursun.

El-Turco

80+ Bronze
dün razer deathadder ess. Aldım beyaz rengi pckolikte 250tl idi. Sırf beyaz klavye ile takım olsun siye aldım viper mini kullanıyorum o daha iyi çünkü. Bunu da gördüm rgb olduğu için kararsız kaldım ama bi tık eski gibi geldi sanki çabuk sıkıntı çıkarırmış gibime geldi. Ama tabi razer deathadder yeni değil fakat 5000dpi kadar kötü bir sensörü de yok yani alacaksanıx onu öneririm ve büyük eller için iyi boyutları varmış

Top Bottom