Senelerce MSI laptop kullandım. Şuan masaüstü MSI sistem kullanıyorum. Monitör, kasa, anakart,PSU, mouse MSI ürünü. Kasa dışında hiç birisi de ucuz ürün değil segmentinde orta hepsi. Ben artık insanlara MSI tavsiye etmiyorum. Laptop bütçeniz varsa hala tercih edilebilir ama bütçesi kısıtlı yada normal birisi MSI in giriş ve orta segment ürünlerinden uzak dursun. B550 gaming edge wifi anakart var MSI marka kablosuz mouse(GM 41 wireless)la doğru düzgün iletişim kuramıyor. Yazılım masaüstü tarafta yok. Bios updateler bile sıkıntılı. Mouse aldık onda bile doğru düzgün yazılım yok. Monitör aldık kalibrasyon sıkıntılı çıktı. Gözümüz alışana kadar denemediğim renk ayarı kalmadı. Monitörü birşeyler izlerken kullanmak istemiyorum görüntüyü TV ye yansıtıyorum. Sadece oyun oynarken görüntü güzel. Ben senelerce MSI laptop a format atmadan ilk gün alındığı haline yakın performansta kullanan birisi olarak masaüstü tarafta ve çevre bileşenlerin de tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Ben hayatımda bu kadar yazılımsal sorun yaşamamıştım. Yazılım desteği şuan MSI tarafında rezalet. Donanımı işe yarar yapan kısım da yazılım. Ben bu sistemi mecbur kullanacağım çok para döktüm çünkü ama benden sonrakiler uzak dursun.