MSI CX65 Performans Sorunu

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
5,052
Msi cx62 6qd laptop var ilk günlerde grafikleri yüksek olan oyunları bile rahatlıkla oynatıyordu şimdi normal oyunları zor oynatıyor bakım yapmayı düşünüyorumda sizce termal macun sürüp tozları alsam büyük fark yaratır mı performansa not:uzun süredir bakımsız

MSI cx62 6qd laptop var ilk günlerde grafikleri yüksek olan oyunları bile rahatlıkla oynatıyordu şimdi normal oyunları zor oynatıyor bakım yapmayı düşünüyorumda sizce termal macun sürüp tozları alsam büyük fark yaratır mı performansa not:uzun süredir bakımsız
FPS'iniz yükselebilir. Sistem daha serin çalışır. Bakımlarını yapın.

MSI cx62 6qd laptop var ilk günlerde grafikleri yüksek olan oyunları bile rahatlıkla oynatıyordu şimdi normal oyunları zor oynatıyor bakım yapmayı düşünüyorumda sizce termal macun sürüp tozları alsam büyük fark yaratır mı performansa not:uzun süredir bakımsız
Hava almıyorsa, ısınıyorsa fark eder tabi ki.

Laptopların bakımı çok önemli bence bakım yapıp dediğin gibi macun yenilirsen ısınmanın önüne geçersin.ve uzun süredir format atılmadıysa bi format atsan iyi olur.

Fanı yağlamalı mıyım? ve laptop soğutucusu almalı mıyım?

Hayır.

İçini açmaya biraz korkuyorumda açınca nelere dikkat etmeliyim? daha önce hiç açmadım kendim
Videodaki laptopun aynısı ise, bu kolaymış diyorsanız açabilirsiniz. Bozulur diye korkuyorsanız, hiç uğraşmayın. Sadece fanın çevresindeki tozları almanız yeterli. Macunu yenilemenize gerek yok. Eğer yenilemek istiyorsanız, 45-50 lira harcayıp düzgün bir macun almanız lazım (Arctic MX-4, Cooler Master, Zalman veya Xigmatek). İzopropil alkol ile düzgünce temizleyip sürmeniz gerekiyor. Kolonya falan sürmeyin.

Macunum artic mx-4 2019 edition 45 tl gibi bi fiyata almıştım video için teşekkürler

Geri