Neler Yeni

MSI Dragon Center & MSI Center arasındaki fark nedir

Bilal539

80+ Silver
Bende basit ve kullanışlı arayüzünden dolayı kullanıyorum açıkçası.
Kaydetme olanağı var uygulama içerisinde, her türlü sıvı soğutucu pompa ayarıda dahil, kasa fanı RPM ayarlamalarını vs. yapabiliyorsunuz.
Ayarlama yapıyoruzda kalıcı olma olayı nasıl oluyor.

Kalıcı olma olayı yok benim bildiğim.
Yıllardır kullanıyorum uygulamayı.
Kalıcı olması gereken ayarları BIOS üzerinden ayarlamak daha doğru olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan Ayık
Msi Center, Msi`in bir çok yazılımını içinde bulunduran bir program Dragon Center bu programlardan biri. Dragon Center güzel program birçok kolaylık sağlıyor ama bug lı bir program. Benim bilgisayarda buga girdi ve hem arkada otomatik çalışıyor hem de programı açamıyorum bu yüzden sistemimde az da olsa gereksiz yük bindiriyor. Şuan Msi Center kullanıyorum daha bi sorununu görmedim ama Dragon Center arayüzü basit ve güzeldi.
Değerli yorumun için teşekkürler hocam, msi center kullanmaya karar verdim. Uygulamanın nasıl kullanıldığına dair bir rehber var mı yoksa tüm ayarları kendiniz mi keşfettiniz

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,152
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Değerli yorumun için teşekkürler hocam, msi center kullanmaya karar verdim. Uygulamanın nasıl kullanıldığına dair bir rehber var mı yoksa tüm ayarları kendiniz mi keşfettiniz
Rica ederim. Herhangi bir rehber ya da video izlemedim, klasik Türk mantığı girdim kendim kurcaladım. Hatta bi ayar var Dragon Center`da ekranın görüntüsünden oyuna göre ayarlıyor, ben bilmiyorum tabi diyorum monitöre bir şeyler oldu, rengi eskiden böyle değildi :) Sonra farkettim.

Top Bottom