Neler Yeni

Msi forge 100r kasa Alınır mı

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kaira Bilgic
Alınır yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
İbrahim

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kaira Bilgic
Msi b450pro m2 Benim yok yani bunu kullanamazmym
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablo gizlemek icin hazneler yetetlimi rahatca kabloları gizleyebildin mi
Şuan için ben gizleyebildim hafif karışık oldu ama yetti benim için açıkcası çokta uğraşmadım

Peki benim anakartmn RGB destegi yok ama kasanîn arkasında kontrolcu var kullanmam uçin anakartımın RGB olmadı mı gerek
100R alırsan anakarta gerek kalmıyor kendin üstündeki tuşa basarak değiştirebiliyorsun 1-2 saniye basılı tutuncada tamamen fanları kapatabiliyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
İbrahim
Şuan için ben gizleyebildim hafif karışık oldu ama yetti benim için açıkcası çokta uğraşmadım
Anldm peki fanlar rgb ya bnm anakartta rgb destegi yok kullanamazmym

100R alırsan anakarta gerek kalmıyor kendin üstündeki tuşa basarak değiştirebiliyorsun 1-2 saniye basılı tutuncada tamamen fanları kapatabiliyorsun
Ya çok teşekkürler bi sorum daha var sn bu kasanın içinde hangi psu yu kullanıyorsun

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gayet hoş kasa açıkçası alınır, hava akışı da iyi.

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kaira Bilgic
Anldm peki fanlar RGB ya bnm anakartta RGB destegi yok kullanamazmym

Ya çok teşekkürler bi sorum daha var sn bu kasanın içinde hangi psu yu kullanıyorsun
valla onu tam olarak bılmıyorum benim anakartımda asus prime b460m-k
Anldm peki fanlar RGB ya bnm anakartta RGB destegi yok kullanamazmym

sharkoon v2 kullanıyorum ama ben önermem o zaman fiyatı düşüktü ara ara sesli çalışıyor para geçerse değiştirmeyi düşünüyorum hani çok lazımsa indirimde 300 tl ye kadar filan düşüyordu sanırım alabilirsin öyle idare eder stres testine bile soktum orada ses çıkmadı belki tozlanmıştır ondan dolayı

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
İbrahim
valla onu tam olarak bılmıyorum benim anakartımda asus prime b460m-k

sharkoon v2 kullanıyorum ama ben önermem o zaman fiyatı düşüktü ara ara sesli çalışıyor para geçerse değiştirmeyi düşünüyorum hani çok lazımsa indirimde 300 TL ye kadar filan düşüyordu sanırım alabilirsin öyle idare eder stres testine bile soktum orada ses çıkmadı belki tozlanmıştır ondan dolayı
Bende onu almayı düşünüyodum yardımcı oldun çok teşekkürler

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Kaira Bilgic
Kasayı alırken önüne 1 tane fan ve ekstra olarak toz filtresi almanı öneririm veya sadece fan filtresi benim evim hızlı tozlanıyor filtre yok diye hemen içi toz oluyor

Top Bottom