Çözüldü✓ MSİ g241 mi yoksa g242 mi

Kerem_38

80+
Reaksiyon skoru
21
Bu iki monitörden birini alacağım ama kararsız kaldım bir arkadaş Nvidia ekran kartın varsa g242 modelini al yoksa g241 modelini al dedi ama benim şimdilik ekran kartım yok hangi ekran kartını almalıyım onuda bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu iki monitörden birini alacağım ama kararsız kaldım bir arkadaş Nvidia ekran kartın varsa g242 modelini al yoksa g241 modelini al dedi ama benim şimdilik ekran kartım yok hangi ekran kartını almalıyım onuda bilmiyorum
İşlemcim apu ekran kartı alırken işlemcimide yeniliyicem

İkisi arasında çok büyük bir fark yok birinde adaptive sync var iken diğerinde sadece freesync var tek görebildiğim fark bu ama şuan g242 itopyada uygunken almak mantıklı. Ben itopyaya güvenmediğimden ötürü g241 olanını dün amazondan sipariş verdim bugün teslim alacağım. En azından iadesi var vs. vs. bir sorun olduğunda amazon itopyayı 4le çarpar 2 eksiltir 10a böler yani :D

G242'de daha az piksel sorunu gördüm yorum olarak ben. Güncel olması daha iyi. G241'de ölü piksel çok var diyiyorlar.

İkisi arasında çok büyük bir fark yok birinde adaptive sync var iken diğerinde sadece freesync var tek görebildiğim fark bu ama şuan g242 itopyada uygunken almak mantıklı. Ben itopyaya güvenmediğimden ötürü g241 olanını dün amazondan sipariş verdim bugün teslim alacağım. En azından iadesi var vs. vs. bir sorun olduğunda amazon itopyayı 4le çarpar 2 eksiltir 10a böler yani :D
Bende itopyadan almak istiyorum ama ailem uzak olduğu için gitmek istemiyor sipariş verincede kırılır falan diye itopyadan almak istemiyor

Ben ölü piksel yüzünden AOC monitörü dün değişime yolladım. Bakalım sorun yaşatacaklar mı ? Hiç iade de vs. sorun yaşatmadılar bugüne kadar.

Bende itopyadan almak istiyorum ama ailem uzak olduğu için gitmek istemiyor sipariş verincede kırılır falan diye itopyadan almak istemiyor
Amazondan al en iyisi...

Ben ölü piksel yüzünden AOC monitörü dün değişime yolladım. Bakalım sorun yaşatacaklar mı ? Hiç iade de vs. sorun yaşatmadılar bugüne kadar.

Amazondan al en iyisi...
Amazonda daha pahalı

itopyadan geçen yıl g242 aldım hiçbir sorunu yok lakin içinden çıkan hdmi kablosu ile g sync açamazsın.

G242

Yeni hdmı kablosu alsam kullanirmiyim
Ekran kartında dp yok mu dp kablosu al ? Birde ürünü favorilere ekle fiyatı düşer.

Valla hocam ben g241 modelini sipariş verdim dediğim gibi amazondan. Kafam rahat beğenmezsem ya da ölü pixel çıkarsa iade ederim 30 gün boyunca hakkım var baktım güzel bir monitör indirime girdi güzel bir yerden iade eder onu alırım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,393
Üyeler
190,563
Son üye
piedra
Geri