Neler Yeni

MSI G2412 Monitör Kendi Kendine Bozuldu!

Rozenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet Akif Kalyoncu
Merhabalar, biraz önce eve geldim, bilgisayarın güç tuşuna bastım ve monitör ekranının bozuk açıldığını gördüm. Ekranın çoğu çizgilerle kaplıydı, ekran gidip geliyordu. Bende alt+f4 enter ile bilgisayarı kapattım. Tekrar açtım yine bozuk geldi. Yeniden kapatıp dpi portunu değiştirdim fakat bir değişiklik olmadı. Sabah 8:30 civarı kullandığım sorunsuz monitörü eve 14:30 da gelip açtığımda bozuk gördüm. Evde elektrik kesintisi de olmadı. Monitörü İtopyadan 2023’ün 8. ayında almıştım yani daha 2 yıl geçmedi. Ekranın altında çizgi oluşan bir kaç arkadaşın monitörünü değiştirmişler. Sizce değişim olur mu?
IMG_0186.jpeg

Son düzenleme:

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,787
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Merhabalar, biraz önce eve geldim, bilgisayarın güç tuşuna bastım ve monitör ekranının bozuk açıldığını gördüm. Ekranın çoğu çizgilerle kaplıydı, ekran gidip geliyordu. Bende alt+f4 enter ile bilgisayarı kapattım. Tekrar açtım yine bozuk geldi. Yeniden kapatıp dpi portunu değiştirdim fakat bir değişiklik olmadı. Sabah 8:30 civarı kullandığım sorunsuz monitörü eve 14:30 da gelip açtığımda bozuk gördüm. Evde elektrik kesintisi de olmadı. Monitörü İtopyadan 2023’ün 8. ayında almıştım yani daha 2 yıl geçmedi. Ekranın altında çizgi oluşan bir kaç arkadaşın monitörünü değiştirmişler. Sizce değişim olur mu?
Gönder garantiye de değiştirsinler kral, ayrıca geçmiş olsun dileklerim seninle.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
ismail
elektrik gidip geldiyse canı yanmış olabilir geçmiş olsun garantiye pasla

Rozenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mehmet Akif Kalyoncu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

mehmet444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mehmet
aynı monitör bende de vardı yt de video izlerken aynı böyle olmuştu itopyadan almıştım yolladım itopya ya 1 ay sonra g2412f yolladılar

Top Bottom