Yardım MSİ G2412 Panel Arızası!

boltreny7

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,005
Arkadaşlar selam alalı daha 2 yıl olmayan msi monitörümün ekranında çizgiler çıktı ve bu iyicene büyüdü. Birazdan şikayetvara da yazacağım. 5 yıllık acer monitörümde bile böyle bir sorun yaşanmadı, ikisi de IPS panel.
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Daha monitörün üzerinde poşetleri bile duruyor. Para kolay kazanılmıyor bildiğiniz gibi. Heves falan bırakmadı.
Baktığım kadarıyla kronik bir sorun. Umarım malının arkasında duran bir markadır MSİ.

aynı monitör vardı paneli kronik sorunlu model garantiye yolladım değişim raporu çıktı itopyaya değişim raporunu mail attım bi yandan da tüketici hakem heyetine talep oluşturdum ben bu talebi oluşturunca hemen bana ulaştılar normalde geç cevap veriyolardı maillerime 3-4 gün bakmadıkları oluyordu ben de bunun üzerine philips evnia 24m2n3201a beyaz monitörü istedim onlarda tamam diyip sıfır değişim yaptılar uğraşma kanka yolla garantiye

aynı monitör vardı paneli kronik sorunlu model garantiye yolladım değişim raporu çıktı itopyaya değişim raporunu mail attım philips evnia 24m2n3201a beyaz monitörle sıfır değişim yaptılar uğraşma kanka yolla garantiye
Hocam nasıl yollayacağım fatura yok kutusu var sadece

Hocam nasıl yollayacağım fatura yok kutusu var sadece
faturası var satın aldığın siteye gir faturayı indir sonra çıktısını al falan filan bişeyler yapman lazım da unuttum satın aldığın siteye ulaş ne yapman gerektiğini anlatır onlar msi markasının yetkili servisi servispoint onlara da ulaşabilirsin mail veya telefonla veya hiç uğraşmak istemiyosan üstteki mesaji düzenledim onu oku thh'den talep oluştur onlar sana ulaşsın

faturası var satın aldığın siteye gir faturayı indir sonra çıktısını al falan filan bişeyler yapman lazım da unuttum satın aldığın siteye ulaş ne yapman gerektiğini anlatır onlar msi markasının yetkili servisi servispoint onlara da ulaşabilirsin mail veya telefonla veya hiç uğraşmak istemiyosan üstteki mesaji düzenledim onu oku thh'den talep oluştur onlar sana ulaşsın
Hocam abim evkurdan almıştı faturası kayboldu nasıl ulaşabilirim ki

hocam onu ben nerden bilebilirim satın alan sizsiniz bir şekilde faturaya ulaşmanın yolunu bulun halledilir gerisi
Faturayı buldum hocam şikayetvara da yazdım, nasıl bir yol izlemeliyim? Evkurla mı msi ile mi görüşmem lazım.

Faturayı buldum hocam şikayetvara da yazdım, nasıl bir yol izlemeliyim? Evkurla mı msi ile mi görüşmem lazım.
Msi teknik servis ile iletişime geçip durumunuzu anlatın monitörün paneli sorunlu olduğu için size para iadesi veya yeni monitör teklif edecekler

Msi teknik servis ile iletişime geçip durumunuzu anlatın monitörün paneli sorunlu olduğu için size para iadesi veya yeni monitör teklif edecekler
Hocam faturam da var 2024’ün birinci ayında alınmış üç yıl garanti oluyor değil mi garanti bitmiş olsa bile değişim yapmaları lazım kronik bir sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,563
Üyeler
190,599
Son üye
osmanx7
Geri