Neler Yeni

Msi G2412 vs Gigabyte G24F-2

egeewz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ege
Sizce hangisi daha iyidir?

egeewz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Hertz değeri daha yüksek ve ekran özellikleri daha iyi Epey'den baktım ben de. Ama eğer bütçe zorluyorsa diğerini de alabilirsiniz çok fark etmez.
“G2412 ve g24f2 aynı paneli kullanmaktadır. E aynı panel ise neden msi daha iyi? Çünkü monitör panelden ibaret değil. Arka aydınlatma da önemli bir unsurdur ve msi ın arka aydınlatması gigabyte dan çok daha iyidir. Bu sayede daha yüksek kontrastlarda erişir ve daha seri olur.
Gigabyte ın msi dan iyi olan tek tarafı yükseklik ayarı olması. Ama hem fiyatı pahalı hemde monitör kısmı daha kotu olduğu için gigabyte msi dan daha kötü sayılır.”
Baska bir forumda böyle bir yanıt aldım
(fiyat önemli degil hangi model kaliteliyse onu alacagım)

• Beğen
Reaksiyonlar: Lory

Doyl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Doyl
“G2412 ve g24f2 aynı paneli kullanmaktadır. E aynı panel ise neden msi daha iyi? Çünkü monitör panelden ibaret değil. Arka aydınlatma da önemli bir unsurdur ve msi ın arka aydınlatması gigabyte dan çok daha iyidir. Bu sayede daha yüksek kontrastlarda erişir ve daha seri olur.
Gigabyte ın msi dan iyi olan tek tarafı yükseklik ayarı olması. Ama hem fiyatı pahalı hemde monitör kısmı daha kotu olduğu için gigabyte msi dan daha kötü sayılır.”
Baska bir forumda böyle bir yanıt aldım
(fiyat önemli degil hangi model kaliteliyse onu alacagım)
Msi modelini çok bilmiyorum gigabyte i kullanan arkadaşım var forumda bir çok alan arkadaşta var ben bir sorununu görmedim artık size kalmış

egeewz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Msi daha iyi arkadaşlar.

SS ips bir pazarlama stratejisidir. Normal ips ten bir farkı yoktur.
hocam iki ayrı cevap ben nasıl karar vereceğim bu şekil valla zor msi gözle görülür bir farkı olmıcaksa pivot özelliği olan gigabyte tercihim olur ama eger derseniz kalite farkı var bence farkedilecek kadar msi alırım.

erensmh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren semih
komik soru olmuş msi markasına hakaret gibi bir şey bu :) msi almanı tavsiye ederim tabii ki sorman garip geldi msi konu sonuçta.

Lory

80+
hocam iki ayrı cevap ben nasıl karar vereceğim bu şekil valla zor msi gözle görülür bir farkı olmıcaksa pivot özelliği olan gigabyte tercihim olur ama eger derseniz kalite farkı var bence farkedilecek kadar msi alırım.
Kalite farkı var özellikle kontrast tarafında. Nedenini üstte açıklamıştım.
Ayrıca g24f2 lerde son zamanlarda ölü piksel şikayeti fazlalaştı. Yani evet ölü piksel şans işidir çıkmayadabilir ancak burada şans birazdaha fazla.

AKAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed Resul AKAR
Ben de bu ikisi arasında kalmıştım dün gigabyte sipariş ettim itopyadan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,760
Üyeler
165,728
Son üye
Ykb2013
Top Bottom