Neler Yeni

MSI gaming x Trio 3070 mi? Palit 3070 gamerock mu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Palit F/P kartlar üreten en beğendiğim markalardan bir tanesi. Arkadaş F/P sorsaydı önerim Palit olurdu. Hayatında kaç kart kullandın bilmem ben sayısını unuttum. Bu gibi tepe ürünlerde RMA oranı çok önemli MSI'ın RMA oranı Palit'ten daha iyi Palit'in tepe kartlarında elde ettiğim gözlemler: Yüksek Coil Whine, Fan sıkıntıları parası olan adamın direkt yöneleceği bir kart olduğunu düşünmüyorum. Amper konularıda 450 - 600 karşılaştırması yanlış bir karşılaştırma GPU silikonu en önemli etkendir. PCB kalitesi önemli olduğu gibi PCB montaj aşaması da bir o kadar önemlidir. Bunlar bir markanın tamamını oluşturur. Buradaki eksiklikler veya fazlalıklar fiyatı etkiler
Abi aynısını dedim velet oldum ergen oldum, arkadaşı şikayet ettim lütfen gereği yapılsın.
Yanlış bilgilendirme! Gamerock daha f/p lakin, Gaming X Trio daha iyidir.

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Kardeşim cevapları görmüyor musun tam komedi ya 😂 biri kronik sorunlu der kaynak ver kardeşim yazdım kaynak yoooqqqqqqq yazıyor 😂 biri gelmiş trol soru diyor ne cevap vermemi bekliyorsun?😒
Atılan kaynakları beğenmediğinden olabilir. Bir arkadaş video atmış, izledin mi onu? Eminim ki hayır. Sana hayatta başarılar.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Palit F/P kartlar üreten en beğendiğim markalardan bir tanesi. Arkadaş F/P sorsaydı önerim Palit olurdu. Hayatında kaç kart kullandın bilmem ben sayısını unuttum. Bu gibi tepe ürünlerde RMA oranı çok önemli MSI'ın RMA oranı Palit'ten daha iyi Palit'in tepe kartlarında elde ettiğim gözlemler: Yüksek Coil Whine, Fan sıkıntıları parası olan adamın direkt yöneleceği bir kart olduğunu düşünmüyorum. Amper konularıda 450 - 600 karşılaştırması yanlış bir karşılaştırma GPU silikonu en önemli etkendir. PCB kalitesi önemli olduğu gibi PCB montaj aşaması da bir o kadar önemlidir. Bunlar bir markanın tamamını oluşturur. Buradaki eksiklikler veya fazlalıklar fiyatı etkiler
Yorumum sabit. her iki tarafın da tartışmayı acilen öğrenmesi lazım. İğrenç bir muhabbet dönüyor bir yorum yazacağım 50 tane yorum önümden kayıp geçiyor. Bir konu için 50 yorum yazıyorsanız konu hakkında teknik ve detay bilgiye sahip değil yüzeysel bilgiye sahipsiniz demektir. Konuyu kitliyorum akan bu tartışma yakışmıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,305
Üyeler
165,791
Son üye
ramsesgazili
Top Bottom