Neler Yeni

MSI gaming x Trio 3070 mi? Palit 3070 gamerock mu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Can
Ne? İç bileşenleri çok daha kalitesiz Gaming X TRIO'nun, Gamerock çok daha kaliteli. Sadece sıcaklık bir şey ifade etmiyor, madem öyle güvenmiyorsun konu açmazsın özelden sorarsın.
Konu açmıyorum bende zaten 😎 açacak olsam yer burası olmaz üsteki adamın cevaba bak gaming x Trio 3000 serisi sorunlu yazmış 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 👎👎👎👎👎👎👎👎

T.P.G.

80+ Titanium
Konu açmıyorum bende zaten 😎 açacak olsam yer burası olmaz üsteki adamın cevaba bak gaming x Trio 3000 serisi sorunlu yazmış 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 👎👎👎👎👎👎👎👎
Sorunlu demesi yanlış, bileşenleri kalitesiz. 4 5 derecenin hesabını yapmayın Gamerock alın. Gaming X TRIO'dan çok daha iyi, @Abdullah Hacıgül sadece sıcaklığa bakarak yanlış yapıyor.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sorunlu demesi yanlış, bileşenleri kalitesiz. 4 5 derecenin hesabını yapmayın Gamerock alın. Gaming X TRIO'dan çok daha iyi, @Abdullah Hacıgül sadece sıcaklığa bakarak yanlış yapıyor.
Evet sorunlu demem yanlış bir tabir olmuş farkındayım. Ama palit daha kaliteli.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
MSI kronik sorunlu yapanlar emin ol dostum doğu da harcar. Ben burda bir soru sordum cevabı aldım.
1 kişinin demesi ve senin çoğul eki kullanman...
Burada sana adamlar ağzında kuş tutsa gene sadece gaming x ve 5 derece soğuk diye o kartı alacaksın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Can
Kusura bakma ama ego kasmaya mı geldin? Nereden biliyorsun %90'ı olduğunu? Hesapladın mı? Biliyor musun, ne alırsan al umrumda değil bu mesajdan sonra.
Senin mesajın zaten umrumda değil? Ben Abdullah arkadaşımızı eetiketledim. Storysinden geldim yani asıl sen ego yapma hocam. Ben soruyu siteye değil Abdullah'a sordum etiketleyerek. Daha fazla tartışmaya lüzum yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,590
Üyeler
164,531
Son üye
Birkızişte
Top Bottom