Neler Yeni

MSI GAMİNG X TRİO 3070Tİ ekran kartı alınır mı?

Talha_

80+

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yani NVDİA gibi güçlü bir firma ve karşısindaki AMD bencr işlemci üzerinden güzel gidiyor ekran kartı saf güç ve performansı güzel ama uzun vadeli güvenemiyorum
İşte böyle düşünmenin sebebi nedir. Alacağın karttan çok daha güçlü bir kart alma şansın var, fsr 3.0 da geliyor zaten. Bu ekran kartı seni 5 sene çok rahat götürür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2023e geldik ama hala bazı kişilerden crash yediklerini duyuyoruz amd ekran kartı kullanıp. Tofaşa audi motoru takarsan gider ama stabil olmaz.
Dostum crash dediğin Wattman hatası, Wattman hatası sadece yazılımdan kaynaklanan bir sorun değildir, sistemde ki parça kalitesi de önemli bir etken. Tabi yazılımdan wattman hatasıda alabilirsin ama bu 1000'de 1 olan bir şey. Son driver güncellemesi ile zaten AMD yazılımdan kaynaklanan Wattman hatasını çözdü.

Jadexs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerem
İşte böyle düşünmenin sebebi nedir. Alacağın karttan çok daha güçlü bir kart alma şansın var, fsr 3.0 da geliyor zaten. Bu ekran kartı seni 5 sene çok rahat götürür.
Yani pek güvenemiyorum anlarsinya bir şey kalbini güzel hissttiremezse ondan vaz geçersin

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yani pek güvenemiyorum anlarsinya bir şey kalbini güzel hissttiremezse ondan vaz geçersin
Bunun sebebi olması gerekmiyor mu? 7 sene AMD ekran kartı kullanmış biri olarak söylüyorum, bir kere bile Wattman gibi hatalar ile karşılaşmadım. Tabi sizi AMD almaya itemem, son söz sizde bitiyor. Nvidia istiyorsanız 3080 bulursunuz 10k ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Jadexs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerem
3070ti mı 3080 mi peki hangisi daha iyi

The Semih

80+ Gold
NVIDIA kart almaya çalış hocam çarşıdaki hakimiyeti çok yüksek Blender programından tut OBS, Adobe vs hepsiyle partner. Yani oyun dışında iş içinde kullanabilirsin stabil şekilde.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,708