Neler Yeni

🔥İndirim Msi Gaming X Trio Rtx 3070 Ti + İ5 12400f 22699 Tl

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
videolara takılmayalım sen 3070 ti kullanıyorsun diye burada kendini kandırma çabana sana inanalım ok

şu kendi kullanıdğınız ürünü en iyi sanmanızdan vazgeçin arıtk giidp 3070 ti aldıysan donanımdan anlamıyorsun dmeektşir 3070 den sadece %5 hızlı +100w tbp ye sahip 3000 serinin en rezil kartı hadi vram ı fazla diyelim o da yok üstüne 8gb zaten elendi bile.
Kendimi ne kandıracağım senin gibi fakir miyim? Param var şükür. İstersem şuan gider 4070TI alırım ama ihtiyacım yok. Ben sorun yaşamıyorum

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ayet

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Emre
İyi fiyat bulmuşsun nvidia istiyorsan 8 gb vrame takılmıcan

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Çoluk cocuk derken :) ben çatır çatır tüm oyunları dropsuz oynuyorum en son geçen hafta last of us bitirdim drop falan yoktu oyunda hem de ultra ayarlarda oynamama rağmen bence o videolara çok takılma sen
Şuan için söylenen bir şey değil zaten bu. Haftaya ekran kartın işe yaramayacak diye bir durum tabi ki yok ortada. Sadece oyun dünyasında yaşanan gelişmelerle özellikle de unreal engine 5 gibi oyun motorlarında yaşanan gelişmelerle birlikte ileriki yıllarda grafik anlamında çok hızlı uçuşlar göreceğiz ve ekran kartlarının vramleri yetersiz kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalacak. Yeni oyun motoru ile yapılmakta ve yapılacak olan oyunların sistem gereksinimleri uçacak gibi gözüküyor bunun üzerine daha yüksek çözünürlük ve daha iyi grafik ayarlarında oyun oynamak isteyen ve pahalı ekran kartı satın alan insanlar önümüzdeki yıllarda vram kısıtı yüzünden bir hayal kırıklığı yaşayabilir olayın özeti bu. Ürünü kendimiz üretiyormuşuz gibi savunmadan önce ne anlatılmaya çalışılıyor ona dikkat edelim. Şu artık benim elimdeki ürün en iyi üründür geyiğini bırakalım. Bu kadar güçlü kartların bu kadar düşük vram ile çıkması tamamen kullanıcılarına yapılmış bir kötülük.

Can...

80+ Platinum

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
boşuna çoocuk dememişin yine haklı çıktım

3070 ti var kendini zengin sanıyor ...

8gb çöp kartın ile sana mutluluklar böyle forum köşlerinde ağlama devam et ama gerçekler böyle acıdır.
3070ti kullandığım için zengin hissetmiyorum kendimi okuduğunu anlamayan birine ne yazsam boş içi kibirle dolmuş bir mahlukatsın sadece.

milenix

80+ Gold
Oooo yine boş VRAM tripleri kshskxhdjdh

Komikler yaw.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Oooo yine boş VRAM tripleri kshskxhdjdh

Komikler yaw.
sorma ya adama kendim kullanıyorum ben sorun yaşamıyorum dedim triplere girdi sen nasıl sorun yaşamazsın bak videolarda böyle falan delirmiş bu tip insanlar

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,793
İsim
Kerem Çavuş
sorma ya adama kendim kullanıyorum ben sorun yaşamıyorum dedim triplere girdi sen nasıl sorun yaşamazsın bak videolarda böyle falan delirmiş bu tip insanlar
birkaç ay öncesine kadar 3070 kullandım atomic heart oyununda ultra 2k ayarlarda dropsuz oynadım fakat vram yetersizliğinden dolayı ara sıra görüntü pixelleşme oluyordu ve kullanım 8den düşmüyordu yani kısacası 8gb kullanımda tutabilmek için biyerlerden kısıyor , daha önceden alınmışsa kullanılır ama 8gb cidden artık yeterli değil alabiliyoken daha yüksek vramlı kart almaya bakın , belki dediğim olayı fark etmediğin için böyle diyorsun ama oyunlarda daha dikkatli bakarsan dediğimi anlayacaksın

zyixexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Furkan
birkaç ay öncesine kadar 3070 kullandım atomic heart oyununda ultra 2k ayarlarda dropsuz oynadım fakat vram yetersizliğinden dolayı ara sıra görüntü pixelleşme oluyordu ve kullanım 8den düşmüyordu yani kısacası 8gb kullanımda tutabilmek için biyerlerden kısıyor , daha önceden alınmışsa kullanılır ama 8gb cidden artık yeterli değil alabiliyoken daha yüksek vramlı kart almaya bakın
hocam yakın zamanda sistem almayı düşünüyorum ekran kartı nvidia bu sistem güzel değilmi ?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom