Oyun oynamayacagim ama bu fansız oldugundan sogutma konusunda sorun olurmu800'e alınabilir. İkinci elden bu fiyata alacağınız kartın da ondan pek farkı olmaz performans açısından.
R5 1600800 iyi sayılır alınır Valorant CS tarzı oyunlarda rahat iş görür. İşlemci ne ?
kartın tdpsi düşük ısınma yapmazOyun oynamayacagim ama bu fansız oldugundan sogutma konusunda sorun olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
R5 1600
Tamamdır iyiOyun oynamayacagim ama bu fansız oldugundan sogutma konusunda sorun olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
R5 1600
Hiçbir sorun olmaz. Güçlü bir kart değil, pasif soğutma yeterli gelecektir eğer sistemde 1-2 fan varsa.Oyun oynamayacagim ama bu fansız oldugundan sogutma konusunda sorun olurmu
Normal fiyatlari 1000 tl civari sogutmada bi sorun olmazsa almayi planliyorumTamamdır iyi
3 adet fanım var mesh ön paneldeHiçbir sorun olmaz. Güçlü bir kart değil, pasif soğutma yeterli gelecektir eğer sistemde 1-2 fan varsa.
Al geç stok bitmeden.almayi planliyorum
Kartı soğutmada sıkıntı çekmezsin, endişen olmasın.3 adet fanım var mesh ön panelde
Gayet mantıklı.Gt 1030 b450m s2h uyumlu mu?
Normalde ryzen 3 4300ge alacaktım ama stok yok 800 TL gt 1030 alıp 2 elden de 800 TL'ye işlemci almayı düşünüyorum mantıklımı sizce