Hocam nasıl daha ucuz beklersiniz yahuDaha ucuz beklerdim yalan yok
Bu fiyata böyle kart mı var 1660 superin fiyatları bile uçtu.
Hocam nasıl daha ucuz beklersiniz yahuDaha ucuz beklerdim yalan yok
liste fiyatıMsrp ne
Tavsiye edilen satış fiyatı genelde ilk stoklar ucuz çıkar sonra artarMsrp ne
boşver param olmadığından küçük bahaneler işte, milletin rezalet kaç senelik kartları 6-7K'dan satıp bu 3050'lerin bu fiyattan satılmasına dayanamıyorum sadece.... Beyin yoksunu satıcılar olduğu için ekran kartı alamıyorum sadece başka bir sebebi yok....Hocam nasıl daha ucuz beklersiniz yahu
Bu fiyata böyle kart mı var 1660 superin fiyatları bile uçtu.
Nasıl bir ucuzluk bekliyordunuz 1650den bile uygunDaha ucuz beklerdim yalan yok
Umarım İtopya, İncehesap, Sinerji gibi yerlerde 2 fanlı modeller bu fiyattadır ya da daha ucuzdur.
Sence aero mu bu mu alınır? Bu çift fan olması daha mantıklı geliyor ayrıca diğer çıkacak kartlardan bir farkı var mıdır acaba bilmiyorum daMSI GeForce RTX 3050 VENTUS 2X 8GB GDDR6 128Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GeForce RTX 3050 VENTUS 2X 8GB GDDR6 128Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Net ventus alınır.Sence aero mu bu mu alınır? Bu çift fan olması daha mantıklı geliyor ayrıca diğer çıkacak kartlardan bir farkı var mıdır acaba bilmiyorum da
O zaman ne dersin Ventus mu aero mu?Satışa açılmadan 10dk önce fiyatlar güncellecekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aero kartları tek fanlı olarak görmeyin çoğu markanın çift fanlı modellerinden daha serin çalısır.
Hangisi ucuzsa onu al geç + 3050 Fazla ısınan bir kart olmayacak o yüzden 200tl ucuz Aero bile olsa alır geçerim.O zaman ne dersin Ventus mu aero mu?