ErenROG
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
Sorsan açıklayacağım da ne sormak istiyosun anlamadım.
fiyat konusunda bir şey diyemem ama fark performans yönünden çok farklılık yaratacağını düşünmüyorum.Tabikide nihai karar senin.Ben mesela b450m S2H yi iade edip b550m pro vdh wifi aldım bunun gibi bir fark varsa değiştirme öneririm.gaming plus daha ucuza gelirken a prodan a pro almak saçmalık olur
Bunu soruyorsan evet 30 Kasım'a kadar aldığın ürünlerde geçerli. 30 Kasım da dahil.30 Kasım’a kadar aldığın ürünlerde geçerli.
Bunu soruyorsan evet 30 Kasım'a kadar aldığın ürünlerde geçerli. 30 Kasım da dahil.
yarın giderim anakartla o zaman 30'da dahilse ordaki çalışanlara sorar değiştiririm ürünleri sağolun beyler telaşımı giderdinizAlıntıyı görüntüleKampanyayı kaçırdıysan üzülme, senin anakartında gayet iyi zaten. R9 3950x’e 4.3 Ghz OC yapıyorlar ve VRM sıcaklığı 76 derece oluyor, Gaming Plus modeli A Pro’nun biraz daha makyajlı hâli.
aynen öyle usta 100tl çok dert etmeyarın giderim anakartla o zaman 30'da dahilse ordaki çalışanlara sorar değiştiririm ürünleri sağolun beyler telaşımı giderdiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer kaçırdıysakta canımız sağolsun ne yapalım
Anlamadım valla. 14 gün yasak galiba kullanman aldığın ürünüAlıntıyı görüntüle
Bu olay nedir arkadaşlar @ErenXPG @Ethem Aslan 14 gün sonra kullanabilirsiniz olayı nedir ? Payback i mi 14 gün sonra alabiliyorum yani
28 aralığa kadar talep edebiliyorum öyle bir şeyse
Ben de anlamadım vallaha.Alıntıyı görüntüle
Bu olay nedir arkadaşlar @ErenXPG @Ethem Aslan 14 gün sonra kullanabilirsiniz olayı nedir ? Payback i mi 14 gün sonra alabiliyorum yani
28 aralığa kadar talep edebiliyorum öyle bir şeyse
Anlamadım valla. 14 gün yasak galiba kullanman aldığın ürünü
paybackle ilgili bir şey yok sanırım yarın gidince vatandakilere sorarım en kötü ya umarım alabilirim gaming plus ı tek isteğim buBen de anlamadım vallaha.