sorunlusorun
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Eren Can Erkol
Arkadaşlar merhaba, bundan yaklaşık 1.5 yıl önce Msi GF63 Thin laptop aldım. Bilgisayarı ilk aldığımda sorunsuz bir şekilde orta ve üst seviye grafiklerde GTA V, FORZA HORİZON 4 , OUTLAST 2 tarzında oyunlar oynayabiliyordum ve asla kasma problemi yaşamadım. Son zamanlarda bilgisayarım valorant, deceit, devour gibi gayet basit oyunları bile çalıştırmakta zorlanıyor. Valorantta 200 fps seviyelerinden 70 seviyelerine düştüm. Deceit ve devour gibi oyunlarda sağa sola dönünce bilgisayar kasmaktan donacak seviyeye geliyor. Forza oynamaya çalışıyorum ilk 2 dakika 60 fps alırken bir anda 19-20 fpse düşüyor ve bir daha düzelmiyor.(ayrıca forza gibi güçlü oyunları çalıştırmaya başladığı zaman şarja takılı olmasına rağmen şarjı azalmaya başlıyor.) Şarjı hiçbir zaman %100 olmuyor en fazla %98'e kadar çıkıyor ve şarjdan çıkardığım zaman 1-2 dakika içerisinde kapanıyor. Çok basit bir oyunu oynarken bile 79-80 dereceye kadar ısınma problemi yaşıyorum. Bir sorun olduğu belli ama yanlış bir yerine müdahale edip boşu boşuna masraf yapmak istemiyorum. Sizce tam olarak sorun nedir? (Bilgisayarımın garanti belgesini kaybettim ve garantisi devam ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum ama garanti haricinde de bir MSI yetkili servisine götürürsem ilgilenirler mi ilgilenmezler mi ve ne kadara patlar bilgilendirirseniz çok çok sevinirim.) Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler. Bilgisayarımın özellikleri şu şekilde :
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-9750H CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz
Takılı Ram: 8,00 GB (kullanılabilir: 7,84 GB)
Sistem türü: 64 bit
Windows 10 pro
Nvidia GeForce GTX 1650
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-9750H CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz
Takılı Ram: 8,00 GB (kullanılabilir: 7,84 GB)
Sistem türü: 64 bit
Windows 10 pro
Nvidia GeForce GTX 1650