Vallahi sormayın hocam, ben de bu aralar bayağı bir gamepad almış durumdayım. Daha yeni 2 tane sipariş verdim; bir tanesi gümrükten geçti, önümüzdeki hafta gelir, diğeri ise henüz kargoya verilmemiş. Elimde G7 Pro var, beyaz versiyonu kutusu bile açılmadı ama onu hiç kullanmadan satabilirim. Bunun dışında önümüzdeki ay siyah versiyonunu sipariş vermek istiyorum. Bakalım… Satmam gereken 5-6 tane gamepad var elimde. Sipariş verdiğim ürünler de gelince elimde ondan fazla olacak. Vallahi ne yapacağımı bilmiyorum, parayı buralara harcıyoruz, daha Flydigi, MobaPad, Gulikit, ZD falan bunlara da girmedimAktif bir Apex 4 kullanıcısıyım memnunum dediğin sorunu biliyorum ama ben yaşamadım. Apex 5 sipariş verdim limited edition olarak hala elime gelmedi ama gelince Apex 4'ü satmayı düşünüyorum. Çok güzel bir gamepad Apex 4 sadece ne kadar ne değişti onu merak ediyorum Apex 5'te ve 4'teki limitli versiyonu kaçırmıştım ondan en azından 5'tekini alayım dedim. Bu gamepad merakı adama fena harcamalar yaptırabiliyor milletin ekran kartı işlemci aldığı paraya gamepad aldım o yüzden hala kendimi sorgulamıyor değilim![]()
Nintedo Switch tarafında bende Mobapad M6-HD var aşırı memnunum Mobapad ürünlerini de kesinlikle denemelisin. G7 Pro çok güzel bir cihaz fiyatına göre çok fazla şey sunuyor. TR satışı açılırsa fiyatını merak ediyorum çünkü yurt dışında çok fazla öneriyorlar. Valla ben sadece kullanım için alıyorum aslında Flydigi Apex 4'ü de 5'in duyurulduğunu bilmeden aldım. Apex 5 duyurulduktan 1 hafta sonraydı ürün kargoya verilmişti, siparişi de iptal edemedim geri gönderim ücretliydi ve cihaz kadar para istiyorlardı bende geri göndermektense biraz kullanır satarım dedim o yüzden Apex 5 gelene kadar Apex 4 ile takılıyorum.Vallahi sormayın hocam, ben de bu aralar bayağı bir gamepad almış durumdayım. Daha yeni 2 tane sipariş verdim; bir tanesi gümrükten geçti, önümüzdeki hafta gelir, diğeri ise henüz kargoya verilmemiş. Elimde G7 Pro var, beyaz versiyonu kutusu bile açılmadı ama onu hiç kullanmadan satabilirim. Bunun dışında önümüzdeki ay siyah versiyonunu sipariş vermek istiyorum. Bakalım… Satmam gereken 5-6 tane gamepad var elimde. Sipariş verdiğim ürünler de gelince elimde ondan fazla olacak. Vallahi ne yapacağımı bilmiyorum, parayı buralara harcıyoruz, daha Flydigi, MobaPad, Gulikit, ZD falan bunlara da girmedim.
Mobapad HuBen2’yi merak ediyorum, özellikle kapasitif joystickleri ilgimi çekiyor. G7 Pro’yu Gizala’da 5.000 TL’den satışa sunmuşlardı, ama stoklar bitmiş gözüküyor. Bence fiyat biraz fazla; yurt dışından getirmek daha uygun olabiliyor ama gümrük konusu riskli olabiliyor.Nintedo Switch tarafında bende Mobapad M6-HD var aşırı memnunum Mobapad ürünlerini de kesinlikle denemelisin. G7 Pro çok güzel bir cihaz fiyatına göre çok fazla şey sunuyor. TR satışı açılırsa fiyatını merak ediyorum çünkü yurt dışında çok fazla öneriyorlar. Valla ben sadece kullanım için alıyorum aslında Flydigi Apex 4'ü de 5'in duyurulduğunu bilmeden aldım. Apex 5 duyurulduktan 1 hafta sonraydı ürün kargoya verilmişti, siparişi de iptal edemedim geri gönderim ücretliydi ve cihaz kadar para istiyorlardı bende geri göndermektense biraz kullanır satarım dedim o yüzden Apex 5 gelene kadar Apex 4 ile takılıyorum.![]()