🔥İndirim MSI GG Force GC20 Beyaz Oyun Kolu 1.499 TL

Normalde GameSir Nova 2 Lite’da anti-friction ring bulunuyor, bu yüzden böyle bir sorun yaşamamanız lazım. Bununla ilgili GameSir ile görüştünüz mü? Ayrıca bu fiyat segmentinde micro switch neredeyse hiçbir gamepadde yer almıyor, buna Ultimate 2C de dahil. Ultimate 2C her ne kadar polling rate olarak 1K dese de gerçekte 850Hz çıkabiliyor. Trigger lock yok, mobil uygulama desteği yok, Nintendo Switch desteği yok. Bu yüzden bana göre Nova 2 Lite, bu fiyat bandında daha iyi bir ürün.
Sanırım yanlış anlattım. Evet, anti-friction ring mevcut, ancak joystick çubuğunda herhangi bir koruma bulunmuyor. Örneğin, Ultimate 2C modelinde metal koruyucu varken bunda yok. Dolayısıyla, çubukların kalitesiz oluşu da etkili olmak üzere, çubuk çerçeveye sürttükçe ciddi aşınma meydana geliyor ve bu noktada ring pek işe yaramıyor. Evet, bu fiyat aralığında micro switch bulunmuyor; bunu sadece alacak kişilerin bilgisi olsun diye belirttim. Trigger lock özelliği elzemse Nova 2 Lite tercih edilebilir.

Polling rate farkı, mobil uygulama desteği ve Switch uyumluluğu konularında söyledikleriniz doğru, ancak sıradan bir PC oyuncusu için bunlar elzem değil. Ben kendi kullanımımda ihtiyaç duymadım. Bu tarz beklentileri olanlar Nova 2 Lite’ı tercih edebilir. Her iki kontrolcü de elimde mevcut; kalite açısından Ultimate 2C daha iyi ve pil ömrü de daha uzun. Bu nedenle benim tavsiyem Ultimate 2C olur. Ayrıca Nova 2 Lite konusunda özellikle belirtmeye değer bir nokta, sahip olduğu d-pad. Şimdiye kadar kullandığım en iyi d-pad’e sahip kontrolcü diyebilirim.

Kısacası, uzun giden batarya ve kaliteli malzeme istiyorsanız Ultimate 2C; ek özellikler sizin için elzemse Nova 2 Lite tercih edilebilir.

Nova 2 Lite bende var, güzel bir gamepad fakat bazı sorunları da yok değil. Öncelikle joystick ring bulunmuyor ve çubukların kalitesi düşük. Bu yüzden sürtünmeye bağlı olarak kısa sürede aşınma meydana geliyor. Ben beyaz modelini almıştım; aşınmadan kaynaklı çıkan beyaz tozlar oldukça belirgin oluyor. Siyah model bu açıdan daha tercih edilebilir.

Tetik tuşu kilidini açtığınızda ise anında algılamıyor; birkaç kez art arda basmanız gerekiyor, ancak ondan sonra kısa mesafeyi yazılımsal olarak algılamaya başlıyor. Micro switch kullanılmamış.
Batarya ömrü yaklaşık 10 saat civarında.

Diğer taraftan bu fiyat bandında önerebileceğim kontrolcü 8BitDo Ultimate 2C olur. Tek dezavantajı, büyük ellere sahipseniz biraz küçük kalması. Bunun dışında oldukça kaliteli bir malzeme yapısına sahip ve şarj süresi de gayet uzun. Joystickleri koruyan ring mevcut, tetik mesafesi biraz kısa olsa da genel anlamda oldukça kaliteli bir gamepad.
İşte güzel bir cevap geldi. Ben 8bit olanı alayım en temizi

Nova 2 Lite bende var, güzel bir gamepad fakat bazı sorunları da yok değil. Öncelikle joystick ring bulunmuyor ve çubukların kalitesi düşük. Bu yüzden sürtünmeye bağlı olarak kısa sürede aşınma meydana geliyor. Ben beyaz modelini almıştım; aşınmadan kaynaklı çıkan beyaz tozlar oldukça belirgin oluyor. Siyah model bu açıdan daha tercih edilebilir.

Tetik tuşu kilidini açtığınızda ise anında algılamıyor; birkaç kez art arda basmanız gerekiyor, ancak ondan sonra kısa mesafeyi yazılımsal olarak algılamaya başlıyor. Micro switch kullanılmamış.

Diğer taraftan bu fiyat bandında önerebileceğim kontrolcü 8BitDo Ultimate 2C olur. Tek dezavantajı, büyük ellere sahipseniz biraz küçük kalması. Bunun dışında oldukça kaliteli bir malzeme yapısına sahip ve şarj süresi de gayet uzun. Joystickleri koruyan ring mevcut, tetik mesafesi biraz kısa olsa da genel anlamda oldukça kaliteli bir gamepad.
Bugün kargo teslim etti. Tekrar tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Ekler

• 1000046557.webp
    1000046557.webp
    969.7 KB · Hit: 42

Nova 2 lite mi 8bit do mu peki hocqm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün kargo teslim etti. Tekrar tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Nasil hocam memnun musunuz

Diğer arkadaşın söylediği gibi biraz ufak ama gayet başarılı. Memnunum hocam ilk izlenimlerim gayet güzel.

2000 TL’ye kadar olan fiyat aralığında 8BitDo Ultimate 2C modelini öneririm. Hem malzeme kalitesi daha iyi hem de şarjı daha uzun süre dayanıyor. Bunun dışında ekstra özellikler arıyorsanız Nova 2 Lite modelini tercih edebilirsiniz. Tabii yurt dışından alım yapmayı düşünürseniz farklı alternatifler de mevcut.

2000 TL’ye kadar olan fiyat aralığında 8BitDo Ultimate 2C modelini öneririm. Hem malzeme kalitesi daha iyi hem de şarjı daha uzun süre dayanıyor. Bunun dışında ekstra özellikler arıyorsanız Nova 2 Lite modelini tercih edebilirsiniz. Tabii yurt dışından alım yapmayı düşünürseniz farklı alternatifler de mevcut.
Nova 2 lite siparis verdim

İki üründe kötü değil ama özelliklere de bakmak lazım sen bu gamepadi araba yarışı veya fps gibi oyunlarda kullanıcaksan trigger lock işine yarar ondan gamesir nova 2 lite alınabilir ama bu ekstra özellikleri çok önemsemiyorsan ultimate 2c alınabilir üzmez

Nova 2 lite siparis verdim
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Güzel bir kontrolcü; ancak joystick çubuklarının sürtünmesinden dolayı aşınma sorunu var. Bu durum, şimdiye kadar kullandığım gamepad’ler arasında en çok bunda yaşandı. Bu nedenle tavsiye etmedim. Şarj süresi de çok uzun değil; kronometreyle test ettiğimde yaklaşık 10 saat gidiyor ve son 2-3 saatinde gamepad üzerindeki kırmızı ışık yanıp sönüyor. Onun dışında d-pad’i gayet iyi, tetik tuşları uzun ve kullanışlı. Genel olarak güzel bir gamepad, memnun kalırsınız.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Güzel bir kontrolcü; ancak joystick çubuklarının sürtünmesinden dolayı aşınma sorunu var. Bu durum, şimdiye kadar kullandığım gamepad’ler arasında en çok bunda yaşandı. Bu nedenle tavsiye etmedim. Şarj süresi de çok uzun değil; kronometreyle test ettiğimde yaklaşık 10 saat gidiyor ve son 2-3 saatinde gamepad üzerindeki kırmızı ışık yanıp sönüyor. Onun dışında d-pad’i gayet iyi, tetik tuşları uzun ve kullanışlı. Genel olarak güzel bir gamepad, memnun kalırsınız.
Peki bunun yerine nova alirsam onda bu problem var mi ? Eger asinma vs cok olcaksa problem olur

Bir şey sorucam peki bu sorun kronik mi yoksa sizde ki ürün hatalı gelmiş olabilir mi çünkü ben araştırdım ama böyle bir sorun bulamadım o yüzden soruyorum.

Yada sizin kullanışınızdan kaynaklı olmuş olabilir mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,024
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri