Her oyunun ayarlar kısmında olur.merhabalar sipariş ettiğim kol daha yeni elime geldi mükkemel ötesi bi kol ama her gülün bi dikeni var .d arkadaşlar ben bu kolun titreşimini nasıl kaparım?
Steamden kapatsan ondaki oyunlarda iptal olur galiba ya, rocket lig ayarlarında yok mu kapatmasteam üzerinden kapasam olurmu? ben epic gamesten oynuyorumda rocket leaguede sıkıntı oluyor
kral sağol senin sayende rlde kapattım gtada titremedi zaten sorun the crew motorfeste şimdi yalan söylemicem titreşim kaliteli olunca açık bırakasım geliyorda yarış moduna girdiğimde biraz sıkıntı oluyor ben bakındımda bulamadım nasıl bulurum?Her oyunun ayarlar kısmında olur.
İngilizcesi vibration
Mesaj otomatik birleştirildi:
H. O
Önceki oyun TC2'de titreşim ölçeği vardı diye hatırlıyorum. Ben de çok severim ama bazen vibratör gibi oluyorkral sağol senin sayende rlde kapattım gtada titremedi zaten sorun the crew motorfeste şimdi yalan söylemicem titreşim kaliteli olunca açık bırakasım geliyorda yarış moduna girdiğimde biraz sıkıntı oluyor ben bakındımda bulamadım nasıl bulurum?
O oyunu oynadım da hiç ayarları kurcalamadım zaten bedava sürümü denemiştim sadece, bilgim yok. Varsa eğer controller veya gameplay ayarlarında olması lazım.he anladım peki bundakini nasıl yaparım
sonunda buldum th ecrew motorfestede varmış ama yüzdelik olarak sıfırladım mükkemel oldu ingilizc olarak motor diye bi bölümden vibrationu kıstım olduO oyunu oynadım da hiç ayarları kurcalamadım zaten bedava sürümü denemiştim sadece, bilgim yok. Varsa eğer controller veya gameplay ayarlarında olması lazım.