Bu laptobun ederi ne kadardır. Satsam kaça satmalıyım. https://www.itopya.com/msi-gp62m-7r...4-ram-gtx-1050ti4gb-gddr5-ekran-karti-128gb-/
2 sene , sıfır hasar, temiz kullanıldı, 8 gb ram ekstra taktım 16 gb ram var. bataryası sağlam. Kendi klavyesini bile fazla kullanmadım. Ayrı klavye aldım.Kaç sene kullandın?
Nasıl kullandın?
Kozmetik durumu nasıl?
Parçalarda ne kadar hasar var?
Sen ne kadara satın aldın laptopbu?
Çizik bile yok ekstra 8 gb taktım 16 gb ram var. Sıkınıtısı yok, masa üstüne geçmek istiyorum 15,6 inch ufak geliyor, 27 inch monitorlu bir masa üstü istiyorum. Pandemiden dolayı artık kimse gelip gitmiyor, tv ye takıp arkadaşla fifa oynama olayı kalktığı için büyük monitör istiyorum.Eğer temizse ve bir sıkıntısı yoksa, bence en fazla 6200 - 6400 falan eder. 0 gtx 1050 ti'ler bile 7000'e satılıyor.
rdr2 yi oynayıp aynı anda kayıt yaptıktan sonra rendırlayıp youtubeye yüklüyorumEğer temizse ve bir sıkıntısı yoksa, bence en fazla 6200 - 6400 falan eder. 0 gtx 1050 ti'ler bile 7000'e satılıyor.
2 sene , sıfır hasar, temiz kullanıldı, 8 gb ram ekstra taktım 16 gb ram var. bataryası sağlam. Kendi klavyesini bile fazla kullanmadım. Ayrı klavye aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çizik bile yok ekstra 8 gb taktım 16 gb ram var. Sıkınıtısı yok, masa üstüne geçmek istiyorum 15,6 inch ufak geliyor, 27 inch monitorlu bir masa üstü istiyorum. Pandemiden dolayı artık kimse gelip gitmiyor, tv ye takıp arkadaşla fifa oynama olayı kalktığı için büyük monitör istiyorum.
Teşekürler, User bencmark ile testler şu şekil6500'e ilana verin bence. Alıcının istediği tüm testleri de yapın. Eğer 6500'e alıcı bulamazsanız da yavaş yavaş düşürürsünüz.
Zorlasan 6,5 veya 7 K ya gidebilir Satacaksan eğer. Ama Dolar yüksek ve canlı tv eba başlangıç olduğu zamanında daha pahalıya satabilirdin.Teşekürler, User bencmark ile testler şu şekil
6299TL ye koyabilirsin ne kadara satın almıştın yeterki zarar etme de2 sene , sıfır hasar, temiz kullanıldı, 8 gb ram ekstra taktım 16 gb ram var. bataryası sağlam. Kendi klavyesini bile fazla kullanmadım. Ayrı klavye aldım.
Çizik bile yok ekstra 8 gb taktım 16 gb ram var. Sıkınıtısı yok, masa üstüne geçmek istiyorum 15,6 inch ufak geliyor, 27 inch monitorlu bir masa üstü istiyorum. Pandemiden dolayı artık kimse gelip gitmiyor, tv ye takıp arkadaşla fifa oynama olayı kalktığı için büyük monitör istiyorum.
rdr2 yi oynayıp aynı anda kayıt yaptıktan sonra rendırlayıp youtubeye yüklüyorum
teşekkür ederim 2 yıl önce 5000 tl ye almıştım. Satmadan çok değerinde masa üstü ile takas yapma niyetim var. Laptoplar msa üstüne göre daha pahalı olduğu için denk hangi sistem gelir onun araştırmasını yapıyorum.Zorlasan 6,5 veya 7 K ya gidebilir Satacaksan eğer. Ama Dolar yüksek ve canlı tv eba başlangıç olduğu zamanında daha pahalıya satabilirdin.
6299TL ye koyabilirsin ne kadara satın almıştın yeterki zarar etme de
Abdullah abi sistemler çıkarıyorteşekkür ederim 2 yıl önce 5000 TL ye almıştım. Satmadan çok değerinde masa üstü ile takas yapma niyetim var. Laptoplar msa üstüne göre daha pahalı olduğu için denk hangi sistem gelir onun araştırmasını yapıyorum.
4899TL ye toplamıştı baya iyiditeşekkür ederim 2 yıl önce 5000 TL ye almıştım. Satmadan çok değerinde masa üstü ile takas yapma niyetim var. Laptoplar msa üstüne göre daha pahalı olduğu için denk hangi sistem gelir onun araştırmasını yapıyorum.
Youtube ve ınstgram üzerinden sürekli takip ediyorum zaten. Güzel videoları var. Güzel bir masa üstü denk gelirse direk takas yaparım yoksa dediğiniz gibi satıp yeni sistem alırım. Öyle fazla acelem yok, laptopdan memnunum sadece masa üstüne geçme isteğim var.Abdullah abi sistemler çıkarıyor
O kadar güzel sistemler çıkarıyorki
Masaüstü sistem toplayacaksan Abdullah abinin çıkaracağı sistemleri de bekleyebilirsin
Beklemek istemezsen Gaming Gecesinden Toplama
Ya da İtopya Gamegataj İndirimlerindede Hazırs sistem alabilirsin
Fikrin nedir?
4899TL ye toplamıştı baya iyidi
O zaman sıkıntı değilYoutube ve ınstgram üzerinden sürekli takip ediyorum zaten. Güzel videoları var. Güzel bir masa üstü denk gelirse direk takas yaparım yoksa dediğiniz gibi satıp yeni sistem alırım. Öyle fazla acelem yok, laptopdan memnunum sadece masa üstüne geçme isteğim var.