Dostum konuyu açarken keşke böyle açsaydın. 1660 la karşılaştırınca arkadaşlar doğal olarak takılmışlar sana. Üzme kendini olur böyle.herkese merhabalar ben gt 1030 aldım csgo da çok güzel bir ekran kartı ama ekran kartı kullanana oyunlar da iyi değil gibi sanki ısınmıyor da csgo da 2700x ile 300fps alıyorum valoranttada 260 çok güzel bir ekran kartı![]()
Tamam olmakSusun konu silinmesin.
Lütfen benim pc mi bükmemek zaten pentium 4 ht nin neyini bükmek sen?Susun konu silinmesin. Silin mesajınızı.
TAMAM OLMAKSusun konu silinmesin. Silin mesajınızı.
Sakın konuyu silme veya değiştirme.Tamam herkesten özür dilerim kötü bir şey dediysem
NedenmişSakın konuyu silme veya değiştirme.
Dalga geçtiniz benlenSakın konuyu silme veya değiştirme.
Çünkü müq konu sakın yapma!! Ne dalga geçmesi saçmalama!Nedenmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dalga geçtiniz benlen
Ciddi yazmıyormuşsun gibi geliyorda neyse teşekkür ederim hayırlı olsun yazmışsın yaÇünkü müq konu sakın yapma!! Ne dalga geçmesi saçmalama!
Ben kaçıncı uyarı puanında ban yemek biri benim sildiğim mesajı raporlamak şuan 3 uyarı puanım olmak ben çok korkmakÇünkü müq konu sakın yapma!! Ne dalga geçmesi saçmalama!
Knk biraz komik yazmışsın o yüzden eğlendik. Yoksa burada ki herkesiz sen dalga geçmediğine eminim. Sadece biraz komik yazmışsınCiddi yazmıyormuşsun gibi geliyorda neyse teşekkür ederim hayırlı olsun yazmışsın ya![]()
Bende 8 var raad olBen kaçıncı uyarı puanında ban yemek biri benim sildiğim mesajı raporlamak şuan 3 uyarı puanım olmak ben çok korkmak
Bende 14Knk biraz komik yazmışsın o yüzden eğlendik. Yoksa burada ki herkesiz sen dalga geçmediğine eminim. Sadece biraz komik yazmışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende 8 var raad ol![]()