Neler Yeni

MSI ile Radeon partnerliği bitti! (İddia)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,577
İsim
Hacı
ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amd özel Mech serisi kötüydü evet ama gaming x bence çok yakın soğutma ve kozmetik olarak nvidia modellere göre
Gamming X mi iyi 🤣
Hadi ordan sadece Suprimleri iyi oda Fazlaca Overclok basıp kartı kavurduğu için.

ASUN alt segment Dual leri bile paramparça eder Gamming X i. TUF ve ROG ları demiyorum bile.

Powercolor Hellound ve hele RED devil ile kıyas bile olmaz.

XFX MERC ve Quick lerde çok daha iyi.

Sapphire pulse dan iyi fakat Nitro lar da ondan iyi.

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Ne bileyim Pulse bile güzel bence. Tabi MSI Gaming X ile kıyaslanmaz ama Pulse Gigabyte Windforceden, Asus Dualden (bazı modeller) çok daha iyi mesela.
İlginç o kadar iyi olduğunu bilmiyordum Pulse'nin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Abdullah
Değil bence Nitro+ seviyesinde bir kart.
Birçok kart kullandım anca fp anlamın da tuf zirvede bence rog ve diğer markaların en baba kartları ile aynı soğutma da ve en az 2 bin TL daha ucuz oluyor lar genelde

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Türkmen
Acer kötü degil 10 yıllık Acer gtx 960 laptopum var hala canavar gibi maşallah büyük beklenti içerisindeyim acer'dan ama msi harbiden üzdü ama tahmin ediyordum böyle bir şey olacağını:(
Aynısı bendede vardı 10 yıl boyunca kullandım hddyi ssd ile değiştirdikten sonrada 5 yıl kullandım acayip birşeydi.

Reav

80+ Silver
Birçok kart kullandım anca fp anlamın da tuf zirvede bence rog ve diğer markaların en baba kartları ile aynı soğutma da ve en az 2 bin TL daha ucuz oluyor lar genelde
Rog ve aorus kart çıkarmayacak gibi bundan sonra hala kart çıkmadı 7000 serisi için

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben zaten 7900xtx harici kart çıkarmamalarından şüphelenmistim rx 7600xt için partner olmayacaklarınıda görünce emin oldum geçmiş olsun bu arada acer partner olmuş arc a770den sonraki ilk kartları olacak
Amazon da Acer satılıyor evet

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,500
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Görüntüsünü hiç beğenmedim ya o kocaman fanı halletseler iyi
Bende blower fanı beğenmedim hiç iki büyük fan yapıp düzgün yerleştirselermiş daha iyi olacakmış

Hydranoid

80+ Bronze
Umarım böyle bir sey olmaz ne kadar tercih etmesem de rekabet sadece bize yarardı. Bir de alacaksanız Asustur ve çılgın çocuk Powercolordur bunlar sizi üzmez hatta bunlardan Msi a falan geçerseniz bu ikisini ararsınız

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,768
İsim
Mehmet Aslan
Vallaha bana çok büyük darbe oldu msi harici başka markaya güvenemiyordum asusta rog çıkarmayacak gibi hiç high end kalite kart çıkmayacak galiba amd için artık
sapphire var , gigabyte var , xfx var , tuf serisiyle asus var , red devil serisiyle power color var o kadar kötü durumda değiller bence

Reav

80+ Silver
Harbi monsterda Amerikan piyasasına çıkacağız diyordu, gidip bizde mi ekran kartı çıkarsak 😅
yüksek ihtimalle asrocktan fason üretim kart aşırı benziyor phantom gaming e felan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,091
Üyeler
163,943
Son üye
mcemal
Top Bottom