Neler Yeni

MSI ile Radeon partnerliği bitti! (İddia)

SadeceSeyf

80+ Gold

Reav

80+ Silver
Gamming X mi iyi 🤣
Hadi ordan sadece Suprimleri iyi oda Fazlaca Overclok basıp kartı kavurduğu için.

ASUN alt segment Dual leri bile paramparça eder Gamming X i. TUF ve ROG ları demiyorum bile.

Powercolor Hellound ve hele RED devil ile kıyas bile olmaz.

XFX MERC ve Quick lerde çok daha iyi.

Sapphire pulse dan iyi fakat Nitro lar da ondan iyi.
sıcaklık olarak en serin çalışan ve malzeme kalitesi olarak çok üst düzey bir kart serisi amd de performans olarakta Nitro+ ve benzeri ile hiçbir fark yok ayrıca Rog amd tarafında tam bir faciaydı :ROFLMAO: Gaming X paramparça eder Dualı felan cyberpunkta 52 dereceyi geçmiyor bu ekran kartı düşük Ray tracing ve ultra ayarlarda kanıt isterseniz atabilirim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,499
İsim
Emre
Discord
necromancerr
acerin amd tarafında gelicek modelleri sitesinde gördüm cidden blower fan normal fanla beraber çok abes duruyor
1705158467471.png

Reav

80+ Silver

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,358
İsim
Bilal Tepe
fena değil ya 7600xt de yapıyor acer şimdi amd nin ilk giriş seviye 16gb kartı olacak
Acer 7800xt falan çıkarsa acaba nasıl çıkarır tasarımı çok merak ettim

Reav

80+ Silver
Acer 7800xt falan çıkarsa acaba nasıl çıkarır tasarımı çok merak ettim
yine klasik kartın fan kısmının başında predator logosu ortada o küçük fan en sağdada büyük fan oluyor tüm predator tasarımlarında anladığım kadarıyla ama çıkartmazlar bence 8000 serisinde full tüm kartları çıkartmaya başlayacaklar bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Abdullah
Rog ve aorus kart çıkarmayacak gibi bundan sonra hala kart çıkmadı 7000 serisi için
Kötü olmuş gerçekten. Neyseki amd kullanmıyorum uzun zamandır. U arım çıkar en kısa zamanda piyasanın gigabyte kartlarına kalmasına tehammül edemiyorum zaten. Her ucuz sistem de gigabyte görmekten yoruldum çünkü.

Reav

80+ Silver
Kötü olmuş gerçekten. Neyseki amd kullanmıyorum uzun zamandır. U arım çıkar en kısa zamanda piyasanın gigabyte kartlarına kalmasına tehammül edemiyorum zaten. Her ucuz sistem de gigabyte görmekten yoruldum çünkü.
Düz gigabytelar gerçekten çok Düz ve tipsiz bana göre aorus baya güzel aslında ama asla alacağım kartlar değil Düz gigabytlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Abdullah
Düz gigabytelar gerçekten çok Düz ve tipsiz bana göre aorus baya güzel aslında ama asla alacağım kartlar değil Düz gigabytlar.
Akfit gaming oc rtx 3060 ti kullanıyorum. Hiç ama hiç memnun değilim. Gigabyte markası elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum. Ama gel gör ki psu bile gigabyte heralde seviyorum bu markayı 🤦😅

Top Bottom