Neler Yeni

MSI Katana 17 B12VFK-1031XTR i5-12450H alınır mı

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
Bütçem en fazla 45k bir lira yukarısı olmaz laptop önerisi lazım okul için kullanacağım dersler için ağır program kullanmayacağım ama oyunsever olarak gaming mi alsam macbook mu alsam kararsızım birinin ekranı çok net şarjı çok gidiyor biri de çok güçlü kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Muhammet Kürkçü
Bütçem en fazla 45k bir lira yukarısı olmaz laptop önerisi lazım okul için kullanacağım dersler için ağır program kullanmayacağım ama oyunsever olarak gaming mi alsam macbook mu alsam kararsızım birinin ekranı çok net şarjı çok gidiyor biri de çok güçlü kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam burda karar tamamen size kalmış. Oyun oynamak istiyormusunuz yoksa istemiyormusunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada macbook u attığınız site güvenilir gelmedi bana.

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam burda karar tamamen size kalmış. Oyun oynamak istiyormusunuz yoksa istemiyormusunuz?
bende 1660 ti masaüstü var oyunları burdan oynuyorum ama ilerde güçlü bir bilgisayara ihtiyacım olurmu bilmiyorum peki attığım gaming laptop iyi midir? alternatifleri nelerdir??

apple yetkili satıcısı diyor ama bilmiyorum sitede bilen varmıdır pt yi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kadir Uzun

Pt güvenilir bi firmadır. Eski çalıştığım kurumsal şirketimde satın alımlar bu firma üzerinden yapılıyor.

@Mithril'in dediği gibi. Eğer rekabetçi oyunlar oynamazsanız ve internetiniz iyiyse GeForce Now gibi sistemler kullanarak macbook alıp oyun oynayabilirsiniz. Macbook'un ayrıca şöyle bir avantajıda var. Daha sonra sattığınızda değer kaybı olmayacaktır.

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pt güvenilir bi firmadır. Eski çalıştığım kurumsal şirketimde satın alımlar bu firma üzerinden yapılıyor.

@Mithril'in dediği gibi. Eğer rekabetçi oyunlar oynamazsanız ve internetiniz iyiyse GeForce Now gibi sistemler kullanarak macbook alıp oyun oynayabilirsiniz. Macbook'un ayrıca şöyle bir avantajıda var. Daha sonra sattığınızda değer kaybı olmayacaktır.
peki attığım gaming laptop un alternatifi nedir veya attığım model iyi midir

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Muhammet Kürkçü
@qwerty1029384756 hocam gardaşıma bir laptop önerirmisin sana zahmet.

bende 1660 ti masaüstü var oyunları burdan oynuyorum ama ilerde güçlü bir bilgisayara ihtiyacım olurmu bilmiyorum peki attığım gaming laptop iyi midir? alternatifleri nelerdir??

apple yetkili satıcısı diyor ama bilmiyorum sitede bilen varmıdır pt yi
Ben epttavm nin çakmaları ile karıştırdım sorry.
Öncellikle eğer planlarınızda yeni nesil oyunları oynamak var ise maalesef bu imkansız gibi bir şey çünkü gtx1660ti nin boyunu bayağı aşıyor yeni nesil oyunlar bu yüzden çok bel bağlamanız doğru olmaz şuanki sisteminize.
Şahsi fikrim eğer şuanki pc deki işlemciniz yeni nesil falan değilse (sanırım değil) pc nizi satıp orta seviye bir masaüstü pc toplayın üzerinede kalan bütçeye göre iyi Ekranlı bir Windows laptop yada 2. El bir macbook almanız bana göre çok daha iyi olur. Ama bu dediklerim tamamen sizin önceliklerinize kalmış.

Fiyat konusunda bir şey diyemem fakat özellikleri iyi, watt değerleri düşük değilse tabikide alınabilir.
105w idi sanırım ama rtx4060 zaten daha fazlasına ihtiyaç duymuyor.

Geforce now önermiyorum hocam en iyi internet ile bile donuyor kasıyor saçma sapan şeyler oluyor.

Son düzenleme:
Top Bottom