Öneri MSI KATANA 17 B13VGK-1287XTR alınır mı?

g helper kurunca 85 dereceyi geçmiyor işlemci. Aynı laptobu kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sogutucu olayı yeni laptoplarda işe yaramıyor. Eski laptoplarda alttan hava verirken şimdi yanlardan veriyor. O soğutucularda alttan hava yı alıp tahliye etmeye yarıyordu.
g helper olayi tam nasil oluyor hocam ve fps degerleri hakkimda ufak bilgilendirebilirmisim bende alicamda
şu konuyada yazabilirsin incelemelerini

g helper kurunca 85 dereceyi geçmiyor işlemci. Aynı laptobu kullanıyorum.

sogutucu olayı yeni laptoplarda işe yaramıyor. Eski laptoplarda alttan hava verirken şimdi yanlardan veriyor. O soğutucularda alttan hava yı alıp tahliye etmeye yarıyordu.
Performans kaybınız oldu mu? işlemcinin W değerini kısarak yaptınız sanıyorum.

Son düzenleme:
o fiyat farkina degmiyor sogutucuyla çozulur kafasinda oluyorum ben casperda öyle daha kotu feci isiniyor ama isinmasinida cözersin sogutucuyla

:D alma elimde 4 sene oldu g770 model 1650 ti var sjxkxkxkxkzjdj chrome da fan sesinden video izlenmjyor
Asus Tuf a15'i baya bi araştırdım. G-helper ile işlemci Watt'ını kısabiliyoruz. Performans kaybı olmadan ısı değerleri düşüyor. 4060'lı modelin işlemcisi için r7 7435 mi r5 7535 seçmek mantıklı karar veremedim ciddi fiyat farkı var.

Asus Tuf a15'i baya bi araştırdım. G-helper ile işlemci Watt'ını kısabiliyoruz. Performans kaybı olmadan ısı değerleri düşüyor. 4060'lı modelin işlemcisi için r7 7435 mi r5 7535 seçmek mantıklı karar veremedim ciddi fiyat farkı var.
nasil ciddi fark var atsana bi 535 tavsiyemdir

Son düzenleme:
Geri