Neler Yeni

Çözüldü✓ MSI KATANA GF76 11UC-060XTR bu ürünü alıp almamak arasında kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdem Ulaş Aslankan
Bütçe
18500
Merhabalar ben elektrik okuyan bir öğrenciyim ve AutoCAD uygulaması kullanıyorum ve elimden geldiğince üç beş kez de olsa oyunlar oynamak istiyorum ve alacağım bilgisayarın uzun süre götürmesini istiyorum en azından iş hayatına geçene kadar diyelim.
MSI KATANA GF76 11UC-060XTR almak istediğim bilgisayar bu https://www.sinerji.gen.tr/msi-kata...cRlSsZa8fVmd9ggbte3_M6RaXG1R5XkoaAmU9EALw_wcB
bu siteden almayı düşünüyorum çünkü en uygun yer burası. Ve biliyorum ki kendi özelliklerinde başka markalar daha uygun iken biraz da MSI kalitesinden şaşmamak istiyorum öneriniz veya eklemek istediğiniz bir şey varsa yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

Erda Yıldırım

80+ Gold
Merhabalar ben elektrik okuyan bir öğrenciyim ve AutoCAD uygulaması kullanıyorum ve elimden geldiğince üç beş kez de olsa oyunlar oynamak istiyorum ve alacağım bilgisayarın uzun süre götürmesini istiyorum en azından iş hayatına geçene kadar diyelim.
MSI KATANA GF76 11UC-060XTR almak istediğim bilgisayar bu https://www.sinerji.gen.tr/msi-kata...cRlSsZa8fVmd9ggbte3_M6RaXG1R5XkoaAmU9EALw_wcB
bu siteden almayı düşünüyorum çünkü en uygun yer burası. Ve biliyorum ki kendi özelliklerinde başka markalar daha uygun iken biraz da MSI kalitesinden şaşmamak istiyorum öneriniz veya eklemek istediğiniz bir şey varsa yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdem Ulaş Aslankan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynayacağım oyunlar Steam pubg belki forza horizon bir de gta5 olur donanım arşivinde bu oyunların incelemesi yoktu kullanan varsa yorumlarını dinlemek isterim

Erda Yıldırım

80+ Gold
Oynayacağım oyunlar Steam PUBG belki forza horizon bir de gta5 olur donanım arşivinde bu oyunların incelemesi yoktu kullanan varsa yorumlarını dinlemek isterim
değerlendirmeleri var hocam.

Komera

80+
Malzeme kalitesi tasarım, soğutma performansı ve klavye kalitesi olarak gözü kapalı GF76 Katana alabilirsin hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdem Ulaş Aslankan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geç cevap verdim belki ama hikaye de paylaşılan ürünü aldım Dell g15 515 i

Top Bottom