Neler Yeni

MSİ LAPTOP DROP SORUNU

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mustafa Nasır
DOSTLAR MERHABA
İ79750H İŞLEMCİ
1660Tİ
16GB RAM
256 GB M2 SSD
1 TB 7200 RPM HARDDİSK
ÖZELLİKLERİ OLAN MSİ LAPTOPA SAHİBİM CS2 ZULA GİBİ OYUNLARDA BİLE ANLIK DROP YİYORUM 4 SENE OLDU LAPTOPU ALALI VE HİÇ BAKIM TERMAL MACUN V.b YAPTIRMADIM ANLIYACAĞINIZ HİÇ AÇILMADI İÇİ WİNDOWS SSD YE KURULU VE 75 GB YER VAR ONDAN DOLAYI OLABİLİR Mİ OYUNLAR HARDDİSKTE KURULU BU ARADA NAPMALIYIM NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM BÜTÜN DRİVERLAR GÜNCEL EMİNİM.

marvexy

80+
DOSTLAR MERHABA
İ79750H İŞLEMCİ
1660Tİ
16GB RAM
256 GB M2 SSD
1 TB 7200 RPM HARDDİSK
ÖZELLİKLERİ OLAN MSİ LAPTOPA SAHİBİM CS2 ZULA GİBİ OYUNLARDA BİLE ANLIK DROP YİYORUM 4 SENE OLDU LAPTOPU ALALI VE HİÇ BAKIM TERMAL MACUN V.b YAPTIRMADIM ANLIYACAĞINIZ HİÇ AÇILMADI İÇİ WİNDOWS SSD YE KURULU VE 75 GB YER VAR ONDAN DOLAYI OLABİLİR Mİ HARDDİSKTE KURULU NAPMALIYIM NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM BÜTÜN DRİVERLAR GÜNCEL EMİNİM.
Termal macun yenilemesi ve komple temizliğini yapın veya yaptırın. Sonrasında ekran kartı-cpu sıcaklıklarını kontrol edin, hala çok yüksekse altına soğutucu alın. Yüksek ihtimalle çözülecektir.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mahir Cengiz
DOSTLAR MERHABA
İ79750H İŞLEMCİ
1660Tİ
16GB RAM
256 GB M2 SSD
1 TB 7200 RPM HARDDİSK
ÖZELLİKLERİ OLAN MSİ LAPTOPA SAHİBİM CS2 ZULA GİBİ OYUNLARDA BİLE ANLIK DROP YİYORUM 4 SENE OLDU LAPTOPU ALALI VE HİÇ BAKIM TERMAL MACUN V.b YAPTIRMADIM ANLIYACAĞINIZ HİÇ AÇILMADI İÇİ WİNDOWS SSD YE KURULU VE 75 GB YER VAR ONDAN DOLAYI OLABİLİR Mİ OYUNLAR HARDDİSKTE KURULU BU ARADA NAPMALIYIM NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM BÜTÜN DRİVERLAR GÜNCEL EMİNİM.
4 senedir macun yenilemesi yapmadıysan cihaz açılıyorsa şükret. Fanları ızgaraları temizle termal macun yenile düzelir

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Demon Shawty
DOSTLAR MERHABA
İ79750H İŞLEMCİ
1660Tİ
16GB RAM
256 GB M2 SSD
1 TB 7200 RPM HARDDİSK
termal macunu yenileyin tozunu alın düzelir
birde oyunlarınız hdd ye kuruluysa ondanda drop yemeniz normal 1 tık ssd ile güncelleyin bütçeniz varsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mustafa Nasır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal macun yenilemesi ve komple temizliğini yapın veya yaptırın. Sonrasında ekran kartı-cpu sıcaklıklarını kontrol edin, hala çok yüksekse altına soğutucu alın. Yüksek ihtimalle çözülecektir.
Önerebilceğiniz soğutucu varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 senedir macun yenilemesi yapmadıysan cihaz açılıyorsa şükret. Fanları ızgaraları temizle termal macun yenile düzelir
Termal macun yeniletecem serviste
Mesaj otomatik birleştirildi:

termal macunu yenileyin tozunu alın düzelir
birde oyunlarınız hdd ye kuruluysa ondanda drop yemeniz normal 1 tık ssd ile güncelleyin bütçeniz varsa
Bunuda yapıcam hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mustafa Nasır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunun için ayrı konu açarsanız çok daha fazla öneri alırsınız ve konunuz öne çıkar demek istediğim size daha faydalı olabilir
örnek Laptop için soğutucu önerisi gibi gibi
Anladım teşekkürler

Top Bottom