Neler Yeni

Çözüldü✓ Msi laptop önerisi istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,teklonoji,bilgisayar,python,yazılım,programlama
Bütçe
30000
Merhaba msi laptop almayı düşünüyorum hem yazılım hemde oyunlar için kullanacağım bütçe 30000-40000 arası

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
eRoL
dell veya lenovo tercihim olurdu dostum msi şişirilmiş balon fiyatlar

TİTAN.

80+ Platinum
Dell veya lenovo önerin nedir

Soğutma anlamında bundan daha iyisi yok en azından bundan 1 yıl önce öyleydi özellik olarak karşılığını verir mi bilmem ama kasa olarak baya sağlam

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Dell aldım ben memnunum, fiyat performans ürünüydü. MSI biraz cebinde parası olan adamın bakacağı marka. Ama 30K'ya MSI da alırsın problem yok, üstteki arkadaşın dediği gibi Lenovo da değerlendirilebilir. Lenovo Legion serisi çok hoşuma gidiyor mesela benim. Bu arada ASUS TUF'lara fln da bakabilirsin. Markaya çok takılma bence, bak en iyi özellikli hangisi ise al onu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğutma anlamında bundan daha iyisi yok en azından bundan 1 yıl önce öyleydi özellik olarak karşılığını verir mi bilmem ama kasa olarak baya sağlam
Abi çok şık bir laptop ya, beyaz biraz leke tutar ama o kötü bir tık. Soğutma çok önemli, bundan iyisi yoksa ne güzel.

TİTAN.

80+ Platinum
Dell aldım ben memnunum, fiyat performans ürünüydü. MSI biraz cebinde parası olan adamın bakacağı marka. Ama 30K'ya MSI da alırsın problem yok, üstteki arkadaşın dediği gibi Lenovo da değerlendirilebilir. Lenovo Legion serisi çok hoşuma gidiyor mesela benim. Bu arada ASUS TUF'lara fln da bakabilirsin. Markaya çok takılma bence, bak en iyi özellikli hangisi ise al onu.

Abi çok şık bir laptop ya, beyaz biraz leke tutar ama o kötü bir tık. Soğutma çok önemli, bundan iyisi yoksa ne güzel.
Katılıyorum siyahı var ama işlemci ryzen 5 5600h
Bide bu fiyatta adus tuff vs. Bakılmaz bence kanka

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Katılıyorum siyahı var ama işlemci ryzen 5 5600h
Bide bu fiyatta adus tuff vs. Bakılmaz bence kanka
Ben de öyle düşünüyordum kanka da geçen bir ASUS TUF gördüm, o biçimdi yani. Bulursam linkini atarım.

Ben de öyle düşünüyordum kanka da geçen bir ASUS TUF gördüm, o biçimdi yani. Bulursam linkini atarım.
Buldum bak bu.

Fiyat uçuk tabi de hiç TUF beğeneceğimi sanmazdım ama hoşuma gitti.

TİTAN.

80+ Platinum

Buldum bak bu.

Fiyat uçuk tabi de hiç TUF beğeneceğimi sanmazdım ama hoşuma gitti.
Bu kasayı bende gördüm ama legion bunu çerez niyetine yer aradaki seviye farkı yüksek

Ege Hanedar

80+ Bronze

TLCWeeb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berke

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bu kasayı bende gördüm ama legion bunu çerez niyetine yer aradaki seviye farkı yüksek
Kanka teknik açıdan bilmiyorum da görüntü olarak benim de en çok beğendiğim laptop modeli şu an Lenovo Legion. İkinci olarak da ASUS ROG Strix.

Top Bottom