Neler Yeni

MSI laptop Sizce bu fiyata nasıl?

8gb lık bu laptopa uygun ram atabir misiniz bi bakayım bencede bu laptop bu fiyata çok iyi birde ssd si kaç okuma yazma ben bulamadımda
Laptop'u alınca önerebiliriz çünkü içindekinin aynısı olması en iyisi. Ama kendin takma yoksa garanti dışı kalır. Onu MSI ile hallet.

alınır bence msi denen bir kalite var sonuçta ama desteği ara sor ram takma için ayrıntıları öğren 16 gb ram de yaptın mı bence gayet işini görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende intel i7 10750h işlemci var gtx 1650 ti var idecatte render ve düzeleme testi yaptık abimle render esnasında işlemci yüzde 100 e kadar çıkarken ekran kartı yüzde 5in yukarısına çıkmadı yani demem o ki işlemci çok daha önemli . o yüzden alınır diyorum. autocadde de zaten 3b düzenleme çok az kullanılıyor diye biliyorum. bu işlemci işinizi görür diye tahmin ediyorum

şunu da ekleyeyim tn panel berbat yani ben 9 yıla yakın kullandığım asusta tn panel vardı ve film falan izleyemiyordum görüş açısı çok kısıtlıydı bunlarda ona da dikkat et

@Oguzrx bi bakabilir misin?
Tabi hocam

Alabilirsiniz 1650tiden biraz güçlü işlemcisine güçlüdür soğutma performansı iyi diye biliyorum
https://www.itopya.com/msi-bravo-15...00m-gddr6-3gb-512gb-ssd-156-fhd-dos-notebook/ Link açılmazsa MSI Bravo 15 A4DCR-255XTR Sizce laptop nasıl oyun oynanmayacak uzun ömürlü olması gerekiyor kasmaması gerekiyor autocadte çizim yapılıcak fiyatıda 8500 den yaklaşık 7500 e düşmüş sizce almalı mıyım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,778
Üyeler
173,417
Son üye
buraaksirin
Geri