Neler Yeni

MSI MAG 256F 24.5" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Alınır mı ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
bende bir kaç gün içinde alıcam aslında curved arıyorum ama bu da iyi gibi keşke hoparlörü olsaydı bide

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
MAG 256F 4500 civarında sizce düşer mi ?
İlerleyen günlerde düşebilir, Aralık ayı içerisinde. Aralık ayını geçirmemeye çalışın. Alabiliyorsanız bu fiyattan da alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bir kaç gün içinde alıcam aslında curved arıyorum ama bu da iyi gibi keşke hoparlörü olsaydı bide
Curvedler VA panel oluyo diye biliyorum. Va panellerde de kalite eksik kalınca ghosting çok oluyor. Bende hem IPS hem VA panel var malesef VA panel bağzı oyunlarda çok canımı sıkıyor, ghosting nedeniyle.

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
İlerleyen günlerde düşebilir, Aralık ayı içerisinde. Aralık ayını geçirmemeye çalışın. Alabiliyorsanız bu fiyattan da alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Curvedler VA panel oluyo diye biliyorum. Va panellerde de kalite eksik kalınca ghosting çok oluyor. Bende hem IPS hem VA panel var malesef VA panel bağzı oyunlarda çok canımı sıkıyor, ghosting nedeniyle.
evet kuzenimde var curved renkler canlı duruyor baya ama çokta detaylı incelemedim yine de kavisli olması güzel geldi bana

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
evet kuzenimde var curved renkler canlı duruyor baya ama çokta detaylı incelemedim yine de kavisli olması güzel geldi bana
Hoşunuza gidiyorsa tabi ki alabilirsiniz. Her oyunda can sıkmıyo bu arada hatta bu güne kadar sanırsam Sons Of The Forest'da sadece çok net belli etti ve rahatsız etti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,412
Üyeler
163,310
Son üye
gamerNotebookGU204364
Top Bottom