bende attım dur vakalaım ne diceklerEvet ben mail attım ne zaman kargolanacak diye.
İtopya ise geçmis olsun 7 gün sonra kargoya verilmişti benim.Evet ben mail attım ne zaman kargolanacak diye.
Halen ürün hazırlanıyorda değil mi?
Aynı aynı bende de aynı. Yurt dışından toplu sipariş mi ettiler ne yaptılar bekletiyorlar stok gelmesini herhalde. Ön sipariş tarzı bi şeyi kampanya diye itelediler sanırım. Böyle olacağını bilsem 1-1.5 hafta beklemek yerine 700 daha verir hazır stoğu olan siteden alırdım valla.ürün haxırlanıyor diyor giriş kısmında ayrıntılara girince ödeme onaylandı kısmı turuncu hazırlanıyor kısmı hala şeffaf ama ürün hazırlanıyor diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
evet 5100 e falan trendyoldan bjlunuyor bide ben 4670 e aldım taksit yaptırdığım için yamı 500 koyup trendyoldan alabilirdimAynı aynı bende de aynı. Yurt dışından toplu sipariş mi ettiler ne yaptılar bekletiyorlar stok gelmesini herhalde. Ön sipariş tarzı bi şeyi kampanya diye itelediler sanırım. Böyle olacağını bilsem 1-1.5 hafta beklemek yerine 700 daha verir hazır stoğu olan siteden alırdım valla.
Aldık aldık @Kaanwqade de aldı. Ayarları paylaşır mısın kaydedeyim monitör gelince yaparım.yaklaşık 5 aydır kullanıyorum 1 kere sorun çıkarmadı alırsan ayarlarını atarım onları yaptığın sürece 10/10da monitör kesinlikle
instagramın varsa ordan videoyu atayım burdan gonderemiyorumAldık aldık @Kaanwqade de aldı. Ayarları paylaşır mısın kaydedeyim monitör gelince yaparım.
Reis bana atar mısıninstagramın varsa ordan videoyu atayım burdan gonderemiyorum