Neler Yeni

MSI MAG 256F 24.5'' Nasıl Bir Monitör (4.299TL)

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Doğukan Barut

MSI MAG 256F 24.5'' monitör nasıl arkadaşlar, ITOPYA'da fiyatı bayağı uygun genele göre almayı düşünüyorum ama karar veremedim henüz. OLED monitör alana kadar idare etsin yeter fazlasına gerek yok.

bir kaç kişiye aldırdım forumdan dönüşleri iyiydi üzmez seni

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
Ensar Polat
MSI 1080p 27'' monitörü olan tanıdığımda çok fazla ışık sızması vardı. Hatta bu monitörün de ITOPYA'nın ilanındaki inceleme videosunda ışık sızması var orta alt kısmında, onu göz göre göre aldım. 27'' 1080p olanında daha fazla vardı ama hepsinde öyle midir bilmiyorum yanıltmış olmayayım.
Memnun musun göze batıyor mu piksel

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Emre
Memnun musun göze batıyor mu piksel
Ben daha yeni sipariş verdim, tanıdığımda 27'' olanı vardı ama benim dikkatimi çeken ışık sızmasıydı, pikseller pek dikkatimi çekmedi açıkcası zaten neredeyse hiç kullanmadım.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Emre
bende cuma sipariş geçtim hayırlı olsun şimdiden gelince bir yorum yaparsın benimki geç gelebilir akdeniz tarafındayım
Parlaklık seviyesi ve renkleriyle ilgili bir konuda beğenmediğini söyleyenler vardı ama 4000TL'e zaten ne bekleyeceksin bu tarz bir monitörden bilmiyorum. Ben gayet yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum açıkcası fiyatına göre, senden önce gelirse yazarım nasıl olduğuna dair bikaç bi şey.

The Semih

80+ Gold

MSI MAG 256F 24.5'' monitör nasıl arkadaşlar, ITOPYA'da fiyatı bayağı uygun genele göre almayı düşünüyorum ama karar veremedim henüz. OLED monitör alana kadar idare etsin yeter fazlasına gerek yok.

Ben aldım 27 olanı çok iyi monitör, tek kötü yanı pivot değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parlaklık seviyesi ve renkleriyle ilgili bir konuda beğenmediğini söyleyenler vardı ama 4000TL'e zaten ne bekleyeceksin bu tarz bir monitörden bilmiyorum. Ben gayet yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum açıkcası fiyatına göre, senden önce gelirse yazarım nasıl olduğuna dair bikaç bi şey.
Parlaklık olayını anlamıyorum %100 yapamıyorum monitörü çok göz ağrıtıyo son seviyede 75 e düşürdüm.

Kaanwqade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kaan
itopya umarım kargo garanti konusunda üzmez

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Emre
Ben aldım 27 olanı çok iyi monitör, tek kötü yanı pivot değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parlaklık olayını anlamıyorum %100 yapamıyorum monitörü çok göz ağrıtıyo son seviyede 75 e düşürdüm.
Valla bilmiyorum herhalde güneşin ortasına koyup kullanıyorlar monitörü o yüzden parlaklığı az diyorlar. Şu anki kullandığım monitör de 250nit %50de kullanıyorum parlaklığı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,114
Üyeler
169,529
Son üye
Tufys
Top Bottom