Ne zaman bu fiyattaydi dostum bu fiyatin altina bir kez düştü onun dışında 7.900 bantlarinda geziyordu 700tl indirim değilse sildir konuyu?hep bu fiyattaydı
devamlı indirim olmayan şeyleri sıcak fırsatlara atmaktan ne zaman vazgececeksin acaba
Bu fiyata daha iyi 2k monitör varsa da at ben sildircem konuyuNe zaman bu fiyattaydi dostum bu fiyatin altina bir kez düştü onun dışında 7.900 bantlarinda geziyordu 700tl indirim değilse sildir konuyu?
Bak kendin diyosun 7200 liraydi diye o fiyata itopyaya 1 kez geldi ve bitti ondan sonra hep 7900-8000 bandında gezdi. Hatta şuanda itopyada 9k küsur fiyatı var . Bende buna istinaden şuanda da indirime girmiş attım sen begenmiyorsan ihtiyaci olan beğenen başkası olabilir buraya senin keyfine göre konu açacak değiliz.türkiyeye ilk itopya aracılıgıyla geldi 7200 liraydı
700 lira indirim falan da yok 700 lira daha koyunca bunun 1 gömlek üstü monitörler var
ör: g274qpf e2 veya philips evnianın 2k 180hz modeli
sadece bu konu degil ki dostum sürekli bos bos konular acıyosun sıcak fırsatlara konu atmadan önce bir tik atman gerekiyor orayı daha dikkatli oku lütfen
Ayrıca bahsettiğin g274qpf e2 8.5ktürkiyeye ilk itopya aracılıgıyla geldi 7200 liraydı
700 lira indirim falan da yok 700 lira daha koyunca bunun 1 gömlek üstü monitörler var
ör: g274qpf e2 veya philips evnianın 2k 180hz modeli
sadece bu konu degil ki dostum sürekli bos bos konular acıyosun sıcak fırsatlara konu atmadan önce bir tik atman gerekiyor orayı daha dikkatli oku lütfen
Onda pivot vs var . Ayrıca renk kalitesi daha iyi o yüzden öyle söylemiş arkadaşG274QPF E2 bundan iyi mi? Bende de ondan var da bu 0.5 ms olmasıyla bi tık önde sanki.
Kavgalık bir durum yok reisim hakedene hakkını veriyoruzkavga etmeyin kuzumm 240hzlik modeli var bende bunun 2. ekran olarak alcamda renk farklı olurmu diyorum bide 6.5a düşer gibi bu hissetim.
Gayet iyi yüksekten ucmamayi ogrenemedinizAdobe RGB / DCI-P3 / sRGB
82% / 78% / 101%
Çok kötü.
Kullanılan panelde bu ne olduğu belirsiz bir marka; https://www.panelook.com/SG2701G03-3_CSOT_27.0_CELL_overview_62699.html