🔥İndirim MSI Mag Coreliquid 280R - 1799 TL

Legannen

80+
Reaksiyon skoru
41
Bu kendi sitesi oluyor satıcının
n11 de de satışı var.

Fiyatı uygun geldi bana. Gerçekten fiyat bandını bilen arkadaşlar alınıp alınmayacağını yazabilirler.

n11 de de satışı var.

Fiyatı uygun geldi bana. Gerçekten fiyat bandını bilen arkadaşlar alınıp alınmayacağını yazabilirler.
Yanlış hatırlamıyorsam kronik sorunları vardı ve v2 modeli çıkmıştı bu yüzden o sorunsuzdu. 2-3 ay içinde bozuluyordu. V1 modeli ise asla almayın. V2 ise alınır.

Yanlış hatırlamıyorsam kronik sorunları vardı ve v2 modeli çıkmıştı bu yüzden o sorunsuzdu. 2-3 ay içinde bozuluyordu. V1 modeli ise asla almayın. V2 ise alınır.
Buraya yazman iyi oldu teşekkürler. Böyle bir bilgiyi bilmiyordum.

n11 de de satışı var.

almayı düşünen varsa rajintek orcus, thermalkte, id-cooling, corsair hydro, xpg levante arasından seçimini yapsın. msi'ın sıvı soğutması hiç iyi değil

almayı düşünen varsa rajintek orcus, thermalkte, id-cooling, corsair hydro, xpg levante arasından seçimini yapsın. msi'ın sıvı soğutması hiç iyi değil
Nzxt kötü mü?

ikisinede bayılıyorum bence nzxt %51 arctic %49
Performans Arctic Liquid Freezer II çok daha önde, aynı seviyede ürünler diyemem. Görüntü açısından da aynı şekilde NZXT'nin görüntüsü Arctic'den çok daha önde. Saf soğutma performansı için Arctic daha mantıklı.

Geri