Yardım MSI mag coreliquid I240 geldi ama montajda bi gariplik var.

Eyvallah hocam çift ram var zaten sökersem Bida uğraşmamak için takmadım sağdan geçirmek daha mantıklı yapıyorum şimdi pompa argbsine bişi bulmak lazım çalışmıyor şuan o.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Kontrolcüye yetişmiyor mu? MB de tek ARGB girişi mi var?

Kontrolcüye yetişmiyor mu? MB de tek ARGB girişi mi var?
Hocam yok yetişmiyor pompadan çıkan argb kablosu inanılmaz kısa saçma bi şekilde fandan çıkanda çok uzun. Fandan çıkan dişi pompadan çıkan dişiden birde erkek uç çıkıyor fan dişi pompa erken birleşip pompa dişisinden argb bağlantısı yaptığımda çalışmıştı ekran kartına takıyorum argb soketi olmadığı için orayada yetişmiyor ne yazıkki.

Hocam yok yetişmiyor pompadan çıkan argb kablosu inanılmaz kısa saçma bi şekilde fandan çıkanda çok uzun. Fandan çıkan dişi pompadan çıkan dişiden birde erkek uç çıkıyor fan dişi pompa erken birleşip pompa dişisinden argb bağlantısı yaptığımda çalışmıştı ekran kartına takıyorum argb soketi olmadığı için orayada yetişmiyor ne yazıkki.

Anakart güç girişinin üstünde argb girişi var orayada mı yetişmiyor?

Anakart güç girişinin üstünde argb girişi var orayada mı yetişmiyor?
Hocam ora düz Rgb benim anakart desteklemiyor argb. Elimde bazı kablolar vardı birleştirdim bunlar corsair psunun argb bağlantıları içindi aslında çalışmalarını bekliyordum argb dişi tarafını pompanın erkeğe bağladım diğer 4 pinde corsair kontrolcüye taktım çalışmadı maalesef halbuki çok mantıklı gelmişti :D

Ekler

• image.webp
    image.webp
    815 KB · Hit: 16
Hocam ora düz Rgb benim anakart desteklemiyor argb. Elimde bazı kablolar vardı birleştirdim bunlar corsair psunun argb bağlantıları içindi aslında çalışmalarını bekliyordum argb dişi tarafını pompanın erkeğe bağladım diğer 4 pinde corsair kontrolcüye taktım çalışmadı maalesef halbuki çok mantıklı gelmişti :D

Icue üzerinden baktın mı? TUF B550 de nasıl ARGB yok tam modeli ne?

Ürün geldi 2 saattir takmaya uğraşıyorum normalde elim yatkındır tüm parçalara ama sıvı soğutmayı ilk defa takıyorum. Şuan vaziyet böyle ama bu kablolar biraz fazla dışarda kaldı normal değil gibi ya
ustam benimde sıvı soğutma geldi kurulumunu yaptım ancak performansını beğenmedim yada ben yanlış bişey yaptım şuan bf6 75 derecelerde geziyor

ustam benimde sıvı soğutma geldi kurulumunu yaptım ancak performansını beğenmedim yada ben yanlış bişey yaptım şuan bf6 75 derecelerde geziyor
Spiderman 2 oynadım. İşlemci 50 - 52 geçmedi. Bf6 işlemciyi zorlar da, biraz fazla olmuş.

Spiderman 2 oynadım. İşlemci 50 - 52 geçmedi. Bf6 işlemciyi zorlar da, biraz fazla olmuş.
Ustam bu pompayı tutan 4 civatanın biri tam takılı değil yalama gibi bişey olmuş boşa dönüyor 3 civata tutuyor ondan kaynaklı olabilir mi

Ustam bu pompayı tutan 4 civatanın biri tam takılı değil yalama gibi bişey olmuş boşa dönüyor 3 civata tutuyor ondan kaynaklı olabilir mi
çapraz çapraz geçirmen lazım her vidayı azar azar çapraz çapraz sıkman lazım boşa dönmesi normal değil tam oturmamıştır

çapraz çapraz geçirmen lazım her vidayı azar azar çapraz çapraz sıkman lazım boşa dönmesi normal değil tam oturmamıştır
Tekrardan ayarladım bu sefer bütün vidalar sağlam ama yinede yükte 75 derece sabit oluyor işlemci sıvı soğutma fanları ve pompasıda %100 de çalışıyor. 2k yüksek ayarlarda bf6 ve 2k ultra pubg de denedim ikiside aynı

işlemcin ısınan bi işlemcidir belki işlemcin ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,476
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri