Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Msı Mag Corelıquıd P360 360 mm Sıvı Işlemci Soğutucusu 2600 TL

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Sağolun iyi günler.
Burası forum ortamı. Herkes yorumlarını ve eleştirilerini yapmakta hür. Düşüncelerinizi paylaşırken kesinvari konuşarak yorum yapmanız yetersiz kalıyor maalesef. Rakiplerine kıyasla fiyat/performans oranında şu linkteki karşılaştırmalara bakarak yorumunuzu tekrar gözden geçirmenizi öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Redditte çok fazla kişi v2'nin bir süre sonra pompasının ses yaptmaya başladığını ve daha sonra bozulduğunu yazmış. Ben vazgeçtim almaktan.
360r için o yorumlar hocam. Bu konudaki ürün p360.

Viper35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
usame şahan
Burası forum ortamı. Herkes yorumlarını ve eleştirilerini yapmakta hür. Düşüncelerinizi paylaşırken kesinvari konuşarak yorum yapmanız yetersiz kalıyor maalesef. Rakiplerine kıyasla fiyat/performans oranında şu linkteki karşılaştırmalara bakarak yorumunuzu tekrar gözden geçirmenizi öneririm

Evet hocam gözden kaçırmışım arkadaşları yanıltmamak için yorumu siliyorum.

Redditte çok fazla kişi v2'de bir süre sonra pompanın ses yaptmaya başladığını ve daha sonra bozulduğunu yazmış. Ben vazgeçtim almaktan.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Arctic 360 40 küsür dba 2 derece daha soğuk bu 50 dba falan. Baktım sıkıntı yok.
360r da P360 da C360 da radyatörden pompa muhtemelen aynı ürünlerin laciverti. K ve S farklı. Yorumunuzu gözden geçirmenizi öneririm.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Arctic 360 40 küsür dba 2 derece daha soğuk bu 50 dba falan. Baktım sıkıntı yok.

360r da P360 da C360 da radyatörden pompa muhtemelen aynı ürünlerin laciverti. K ve S farklı. Yorumunuzu gözden geçirmenizi öneririm.
Her ikisininde teknik özellikleri birbirine çok yakın diye aynı ürün olarak mı sınıflandırmalıyız yani ? Sonuçta kullanılan malzeme, boyutlar farklı. Teknik özellikleri aynı olup birbirinden çok alakasız olan pek çok bileşen var piyasada.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Her ikisininde teknik özellikleri birbirine çok yakın diye aynı ürün olarak mı sınıflandırmalıyız yani ? Sonuçta kullanılan malzeme, boyutlar farklı. Teknik özellikleri aynı olup birbirinden çok alakasız olan pek çok bileşen var piyasada.
Radyatörden pompalı ürünlerin hepsine aynı yargıyla yaklasırım ben. Bana göre ucube bir şey çünkü. Zaten LS720 gibi daha iyi ürünler var alınmaz P360 bu fiyata. 2099 olursa düşünürüz.
K360' ı da Arctic 360 yutar dicem de onda da ekran yok dersiniz

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Çok iyi fiyat ben aylar önce 2k ya cooler master almıştım

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
Kaçırdık. teknik sorun nedeniyle nays para eklemesi yapamadım. gece gece iyi saydırdım. alanları tebrik ederim güzel fiyattı.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Radyatörden pompalı ürünlerin hepsine aynı yargıyla yaklasırım ben. Bana göre ucube bir şey çünkü. Zaten LS720 gibi daha iyi ürünler var alınmaz P360 bu fiyata. 2099 olursa düşünürüz.
K360' ı da Arctic 360 yutar dicem de onda da ekran yok dersiniz
Ls720 elbette konuya dahil edilemez. Çünkü burada yarı fiyatına bir soğutucudan bahsediyoruz.

Konumuz ayrıca k360 değil ama yinede cevabımı vereyim. Yutar demiyorum ama özellik bakımından daha iyi arcticten.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ls720 elbette konuya dahil edilemez. Çünkü burada yarı fiyatına bir soğutucudan bahsediyoruz.

Konumuz ayrıca k360 değil ama yinede cevabımı vereyim. Yutar demiyorum ama özellik bakımından daha iyi arcticten.
ls720 5 dakka önce 2799 liraydı bu arada :ROFLMAO: Şanssızlık. Sanırım aklı olan birisi aldı stok bitti

Yutar demiyorum ama özellik bakımından daha iyi arcticten.
Evet sadece ekranı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Harry kewell

ikisi arasında hangisi mantıklı acaba,bilen arkadaş yardımcı olabilir mi.Ona göre takipleyeceğim msi ı da.Corsair mi msi mı?
üstteki arkadaşın attığı listeye baktım da corsairi göremedim.

Top Bottom