Neler Yeni

Msi mag force 100r fan

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Merhaba bu kasayi alicam ortaya 3. Fan takilabiliyo biraz önünü kapatiyo kasa ama çok faydasi olmasada almak istiyorum kasanin faninin linkini bulamadim varsa atabilirmisiniz yada rgb bir fan önerebilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
mehmet
Merhaba bu kasayi alicam ortaya 3. Fan takilabiliyo biraz önünü kapatiyo kasa ama çok faydasi olmasada almak istiyorum kasanin faninin linkini buladim varsa atabilirmisiniz yada rgb bir fan önerebilir misiniz?

Takabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba bu kasayi alicam ortaya 3. Fan takilabiliyo biraz önünü kapatiyo kasa ama çok faydasi olmasada almak istiyorum kasanin faninin linkini buladim varsa atabilirmisiniz yada rgb bir fan önerebilir misiniz?

Aynı fan konturolcü ve set ile 450 500 e satılıo

Satashke

80+ Bronze
Aynı kasayı kullanıyorum performans olarak fan takmanıza gerek yok kasa gayet iyi. Fakat görüntü için takacaksanız kendi kararınız.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı kasayı kullanıyorum performans olarak fan takmanıza gerek yok kasa gayet iyi. Fakat görüntü için takacaksanız kendi kararınız.
Önü yaldir yaldir hava aliyo glb :) ama 30 40 a bulabilirsem bi fandaha fena durmaz gibi :)

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Önü yaldir yaldir hava aliyo glb :) ama 30 40 a bulabilirsem bi fandaha fena durmaz gibi :)
Eğer 1 fan daha istiyorsanız 101M modeline bakabilirsiniz.
O direkt olarak 4 RGB fan ile geliyor.

Top Bottom