Neler Yeni

MSI MAG FORGE 100R

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alii
Arkadaşlar öncelikle selamlar.Msı Mag Forge 100R kasa aldım.Anakartım Gigabyte ga h110m s2 ddr3 eski bir anakart olduğu için üzerinde 2 tane fan girişi var.Stok fan ve egzoz fanını taktım onlara.Fan argblerini kontrol edip renk arasında geçişleri tuş ile sağlıyorum.Öndeki 2 adet Argb fan boşta kaldı.Takılacak bir yer yok.
https://www.hepsiburada.com/akasa-a...-giris-4-cikis-ak-cbld04-50bk-p-hbv00000psvwi şöyle bir çoklayıcının bir ucunu anakarta bağlayıp diğer uçlarınıda kasa fanlarına bağlasam sıkıntı mı çözmüş olur muyum ? Teşekküler.

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Arkadaşlar öncelikle selamlar.Msı Mag Forge 100R kasa aldım.Anakartım Gigabyte ga h110m s2 ddr3 eski bir anakart olduğu için üzerinde 2 tane fan girişi var.Stok fan ve egzoz fanını taktım onlara.Fan argblerini kontrol edip renk arasında geçişleri tuş ile sağlıyorum.Öndeki 2 adet Argb fan boşta kaldı.Takılacak bir yer yok.
https://www.hepsiburada.com/akasa-a...-giris-4-cikis-ak-cbld04-50bk-p-hbv00000psvwi şöyle bir çoklayıcının bir ucunu anakarta bağlayıp diğer uçlarınıda kasa fanlarına bağlasam sıkıntı mı çözmüş olur muyum ? Teşekküler.
Hocam kasayı nereden buldunuz acaba

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Hocam kasayı nereden buldunuz acaba
itopya stokları yeniliyo arada takip et hemen bitiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ona uğraşacağına biraz daha biriktir sistemini yenile bence

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Anakartınızda RGB veya ARGB girişler bulunmamakta. O kabloyla anakarta takamazsınız, kontrolcüye takabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alii
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartınızda RGB veya ARGB girişler bulunmamakta. O kabloyla anakarta takamazsınız, kontrolcüye takabilirsiniz.
Hayır demek istediğim ön fanları çalıştıramadım rgb kontrolcü ile yanıyor zaten ben sadece fanları döndürmek istiyorum ön fanları nereye takıcam anakarta yer yok bir fan çoklayıcı işimi çöser mi?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hayır demek istediğim ön fanları çalıştıramadım RGB kontrolcü ile yanıyor zaten ben sadece fanları döndürmek istiyorum ön fanları nereye takıcam anakarta yer yok bir fan çoklayıcı işimi çöser mi?
Evet, fan çoklayıcı sayesinde anakartınıza da takabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,329
Üyeler
165,000
Son üye
N-Ra
Top Bottom