Neler Yeni

🔥İndirim MSI Mag Forge M100R Temperli Cam 1549 TL

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,727
İsim
Kerem Çavuş
Havalandırması güzel değil öndeki 2 fan yetersiz geldi, amdli sistem için ısınma söz konusu. Ortadaki çapraz tasarım çok gereksiz, satın aldığım zaman keşke ön taraf full mesh kasa bulabilseydim.
ben bu kasayı bu şekilde de , orta + üste 2 tane fan ekleyerek de kullandım hava akışı gayet iyidi amd olarak ekran kartı ve işlemci ne kullanıyosunuz veya işlemcinizin ekstra kule tipi soğutucusu var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Uğur ceylan
6700 xt ekran kartı sığmayabilir . biraz dar geldi bana açıkcası alacak arkadaşların teknik detaylarını iyice incelemesinde fayda var .

Maskeli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mahmut ÇEKEN
Boyutlarına iyi bakın, 3 fanlı bir ekran kartı sığmayabilir
Sığmıyor zaten doğru düzgün, eli yüzü düzgün bir ekran kartı alsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz. Sığsa bile hava akışında sıkıntı oluyor bu sefer, ekran kartının fanları yere çok yakın oluyor, mesafe çok az kalıyor. Bende vardı sattım.

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
ben bu kasayı bu şekilde de , orta + üste 2 tane fan ekleyerek de kullandım hava akışı gayet iyidi amd olarak ekran kartı ve işlemci ne kullanıyosunuz veya işlemcinizin ekstra kule tipi soğutucusu var mı
5600x ve rx6800xt kullanıyorum sıvı soğutma aldım 2 ay önce ısınma konusunda biraz toparladık ama ekran kartı tarafından biraz ısınma derdim var onun dışında bir şey yok, ama hakkını yemeyeyim kasanın egzoz fan oldukça iyi çalışıyor.

5600x ve rx6800xt gibi hatta daha fazla ısınan sistemler için bence tercih edilmemesi gerekilen bir kasa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,162
Üyeler
163,955
Son üye
nessz