The King of Comedy
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
beyler benim anakart buna olur mu almayı düşünüyorum msi pro a620m-e
Bu kasanın ATX anakart desteklememesi de MSI ın ayıbı yaMSI MAG PANO M100R PZ 1x Type-C mATX BEYAZ GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG PANO M100R PZ 1x Type-C mATX BEYAZ GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Aktif olarak kullaniyorum güzel bi dizaynı var
Ayrica şuan msida kampanya var Bu kasayi alanlara 20Dolar Steam Kodu Veriyor.
OUTLAWS ÖDÜL STOKLARI BİTMİŞ
Bu kasanın ATX anakart desteklememesi de MSI ın ayıbı ya
uyarbeyler benim anakart buna olur mu almayı düşünüyorum msi pro a620m-e
Hocam işlemcimin sogutcu iyi degil ancak ekran kartımdan örnek verirsem Sapphire PURE 7700xt kullanıyorum Boşta 29 derece Oyunlarda 48 OCCT de 55 dereceHocam hava sirkülasyonu nasıl ?
stok bitmediği sürece 1 aralıkVatan indirimi ne kadar devam edecek
İşlemci soğutucun nedirkasa project zero anakartlar için yapıldıgından atx desteklemiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
uyar
Hocam işlemcimin sogutcu iyi degil ancak ekran kartımdan örnek verirsem Sapphire PURE 7700xt kullanıyorum Boşta 29 derece Oyunlarda 48 OCCT de 55 derece
stok bitmediği sürece 1 aralık
thermalright burst assasin işlemci 7600x Bios ayarı yaptıgımdan 60 dereceyi geçmiyor ancak 7600x cok watt çeken işlemci oldugundan limitsiz kullanımda 95 derecelere cıkıyor.İşlemci soğutucun nedir
atx olanı da varBu kasanın ATX anakart desteklememesi de MSI ın ayıbı ya
Ben bunu bilmiyordum bak eyvallah hocamatx olanı da var
MSI MAG PANO 100R PZ 4x120mm ARGB FANLI mATX BEYAZ GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG PANO 100R PZ 4x120mm ARGB FANLI mATX BEYAZ GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam fansız modeli yok bunun 4 tane fanla geliyorHocam fanlısı 4500 sanki, bunda fan yazmıyor vatanda aynı ürünün yanında 4 argb başlığı yazıyor.
1000 tl daha fazla olan olan m100r pz'nin farkı ne peki hocam?hocam fansız modeli yok bunun 4 tane fanla geliyor
atx olması1000 tl daha fazla olan olan m100r pz'nin farkı ne peki hocam?