Yardım Msi Mag Pano 100r Kasa Montaj Acil Yardım

MccuddeN

80+
Reaksiyon skoru
74
Kasaada şuan kablolamaları yapıyorum beni baya zorluyor şuan. Hdd led, reset sw, power sw gibi kabloları bulamıyorum. Bunlar kasanın içinden mi çıkıyordu yoksa anakartın mı

Kasaada şuan kablolamaları yapıyorum beni baya zorluyor şuan. Hdd led, reset sw, power sw gibi kabloları bulamıyorum. Bunlar kasanın içinden mi çıkıyordu yoksa anakartın mı
Emin olmamakla beraber sanırım led vesayre arka tarafta çoklayıcı vardı hatırladığım kadarıyla arka kapağı açınca üstte.

Daha dün akşam arkadaşa topladım kasanın arka kapak kısmında bantla sarılı bir şekilde çıkar kasa oldukça kaliteli ve kolay kuruluma olanak tanır.

Ekler

• IMG_20250619_231518.webp
    IMG_20250619_231518.webp
    494.8 KB · Hit: 33
Sinirlerim bozuldu kab
Daha dün akşam arkadaşa topladım kasanın arka kapak kısmında bantla sarılı bir şekilde çıkar kasa oldukça kaliteli ve kolay kuruluma olanak tanır.
Hocam bana yardımci olma şansınız var mı. Bugün montaja götürcektim adamın işi uzunmus yarın getirin dediler. Hala dağınık şekilde kablolamadan duruyor kasa. Çok bunaldım sistem toplama hevesim kaçtı resmen. Kasanın arkadindaki kablolar nereye baglagacagimi ve PSU kablo montaji için lütfen yardimci olun bostan yere masrafa girmeyeyim yoksa 750 TL param gidecek.

Sinirlerim bozuldu kab

Hocam bana yardımci olma şansınız var mı. Bugün montaja götürcektim adamın işi uzunmus yarın getirin dediler. Hala dağınık şekilde kablolamadan duruyor kasa. Çok bunaldım sistem toplama hevesim kaçtı resmen. Kasanın arkadindaki kablolar nereye baglagacagimi ve PSU kablo montaji için lütfen yardimci olun bostan yere masrafa girmeyeyim yoksa 750 TL param gidecek.
Çok bir şey yok kasa kablolarında bir adet usb, bir adet type c bir adet power led vs bir adette audi çıkıyor audi girişi en alt kısımda üzerinde yazıyor power led yine aynı şekilde altta en başta type c yanda usb 3.0 ise hemen yanında psu olarak ekran kartı için 8 pin yada yeni hat 12 pin anakart için 24 pin büyük kablo cpu için 2 adet 8 pin, hdd varsa onun için sata güç kablosu haricen kabloya ihtiyacınız yok modüler bir güç kaynağı ise 3-4 kablo ile işi çözebilirsiniz internette bir sürü rehber var ama yapamam derseniz verin kursunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,128
Üyeler
184,891
Son üye
Furkan Coşkun
Geri