Neler Yeni

🔥İndirim MSI marka RTX 3060 Laptop Vatanda 12.886 TL EKSTRA İNDİRİM 12.200 OLDU !!!

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Hp olan bayağı kötü mux switch olmadığı için sıkıntı yaşanıyor kullandım iade ettim.

monster olan fena değil fiyat olarak ama kasası sorunlu olan model maalesef o yüzden kötü .

Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
O tulpar modeli sucuk pişiriyor

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Arkadaşlar an itibari ile 12.200 oldu msi rtx 3060 + i7 10750h win10

Ekler

• msilap.PNG
    msilap.PNG
    222.5 KB · Hit: 28

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
RTX 3060 laptop mu var hocam piyasada bu fiyata ? Ben 2 aydır bakınıyorum 2 tane laptop iade ettim. biri rtx3060 biri 2060.

Varsa bana atabilirsen çok sevinirim MSI kalitesinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Max Q da olsa bu fiyata rtx 3060 laptop bulamıyorum ben 2 aydır.

belki arayan vardır.
Şuan var mı bilmiyorum ama birsürü Laptop gördüm bu fiyatlara. Hatta 14K bandına RTX 3070 / R7 5800H / 16GB RAM sistemler vardı geçen hafta hala var mı bilmiyorum.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Şuan var mı bilmiyorum ama birsürü Laptop gördüm bu fiyatlara. Hatta 14K bandına RTX 3070 / R7 5800H / 16GB RAM sistemler vardı geçen hafta hala var mı bilmiyorum.
Bir kaç tane varsa atabilir misin hocam faydamız dokunsun

Flokii

80+
Maşallah laptop fiyatlarına bak gözüm şenlendi. :cautious: :cry:

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bir kaç tane varsa atabilir misin hocam faydamız dokunsun
RTX 3070 olana 1000TL zam gelmiş ama yine de atayım:

RTX 3060 olarak da bunlar var şuan bulabildiğim:

Hep HP Omen atmış oldum, aslında iyi bir Acer ve Lenovo model daha vardı ama stokları bitmiş ve satan yerler çok pahalı satıyor şuan o yüzden ekleyemedim 😅

Edit: Bir de bu gözüme çarptı, marka hakkında fikrim yok ama.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır

Hep HP Omen atmış oldum, aslında iyi bir Acer ve Lenovo model daha vardı ama stokları bitmiş ve satan yerler çok pahalı satıyor şuan o yüzden ekleyemedim 😅

Amd modellerde mux switch yok hocam. kartın gücünü kullanamıyorsun valorant cs lol pes vs oyunlarda. Çok kötü performansları.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Amd modellerde mux switch yok hocam. kartın gücünü kullanamıyorsun valorant cs lol pes vs oyunlarda. Çok kötü performansları.
Ben de AMD sistem almayı düşünüyorum da mux switch tam olarak ne oluyor ve performansı nasıl etkiliyor? İlk defa duydum böyle bir şeyi.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır

MSI in 12 bin olduğu yerde bunlar nedir ki :D

Ben de AMD sistem almayı düşünüyorum da mux switch tam olarak ne oluyor ve performansı nasıl etkiliyor? İlk defa duydum böyle bir şeyi.
geçmiş yazılarımda var bakabilirsin hocam bi saniye linkini atacağım.

https://forum.donanimarsivi.com/kon...detaylar-var-kullanip-iade-ettiklerim.431793/ buraya bakabilirsin hocam

Linkten bakabilirsin hocam biraz işim vardı acele oradan okuyabilirsin anlamazsan özelden anlatayım.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Hp olan bayağı kötü mux switch olmadığı için sıkıntı yaşanıyor kullandım iade ettim.
GF'de var mı MUX? :)

@İzolyÇalışanı var mı başka atacağın model buna karşılık ? MSI kalitesinde diye belirtmiştim ama.
MSI logosu olunca çok mu kaliteli oluyor?
Daha kaliteli bir laptop. Bu varken GF'ye para vermezdim açıkçası.

Attıklarınız daha alınabilir. Fenix zaten MSI yapımı. GL65 10SFK diyebiliriz.

AMD olması ile pek de alâkalı olan bir şey değil. Legion 5 Pro da AMD ama MUX var mesela.
Aklınızda soru işareti bırakacağını sanmıyorum.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
GF'de var mı MUX? :)

MSI logosu olunca çok mu kaliteli oluyor?
Daha kaliteli bir laptop. Bu varken GF'ye para vermezdim açıkçası.

Attıklarınız daha alınabilir. Fenix zaten MSI yapımı. GL65 10SFK diyebiliriz.

AMD olması ile pek de alâkalı olan bir şey değil. Legion 5 Pro da AMD ama MUX var mesela.
Aklınızda soru işareti bırakacağını sanmıyorum.
Ben bu konulara çok baktım hocam. O AMD ile veya intel ile alakalı olmasından değil. Lenovonun kendi legion serisinde hybrid olayı var ondan kaynaklanıyor bu. MUX dediğimiz olay sadece RTX 30xx serisi ve intel serilerinde var. Direk görüntü vermek için işlemci içindeki gpuyu devre dışı bırakmak için. Lenovodaki teknoloji daha farklı mux değil. MSI olduğunda kaliteli olacak diye bişey yok tabii ki evet her modeli aynı olmaz markaların. Fakat bu fiyat bandında alınabilecek bir laptop olarak attım. Attığınız HPde kaliteli evet. Ama bana pes2021 de 115 fps veriyorsa ve mux switch eksikliğinden dolayı işlemcimi de gereksiz ısıtıyorsa verilen parayı hak etmiyor demektir. Pes2021de 90 derece oluyor işlemci , HDMI ile bağlayıp direk görüntlüyü RTX3060dan aldığımda hem işlemci 75 lere kadar çekiliyor. Hemde bana 200 - 240 fps arası veriyor. Bundandır ki bu laptoplar ucuz. Attığınız HP omenin kasası kaliteli ama perfomansı yerlerde kullanıp iade ettim o linkten bakabilirsiniz yazıma.

https://forum.donanimarsivi.com/kon...detaylar-var-kullanip-iade-ettiklerim.431793/ buraya bakabilirsin hocam

Hatta geçen birisi asus rog almış ryzen 5900HS ve rtx 3070 mi ne var. Görüntü birimi direk kullanamadığından valorantta 60 fpsde kaldığını ve sorun yaşadığını yazmıştı ne oldu bilmiyorum sonucu.

Dediğim gibi omen kullanılabilir ama switchden dolayı o parayı vermeyi gözümüz kesmedi performansını tam veremiyor maalesef.

Yani lenovodaki olay hybrit ile çözülmeye çalışılmış

MUX dediğimiz olay ise direk ekran kartından görüntüyü alıp işlemcideki yongayı görmezden gelmemizi sağlıyor.

Sizde biliyorsunuz bunu zaten yüksek ihtimal. Bayağı araştırdım ben bunu tp olsun yabancı forumlar olsun.

Kullanıp iade ettim bu durumdan dolayı.

Ekler

• siparişler.PNG
    siparişler.PNG
    77.7 KB · Hit: 23
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,217
Üyeler