- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ana parcalardan bahsetmistim hocam. Anakart islemci ram ekran karti gibi.yurt dışından kasa getiremezsiniz nasıl getiriceksiniz
Ana parcalardan bahsetmistim hocam. Anakart islemci ram ekran karti gibi.yurt dışından kasa getiremezsiniz nasıl getiriceksiniz
onları da getiremezsiniz hele ekran kartı direkt göze batar 5090 astral çok agır bir ekran kartıAna parcalardan bahsetmistim hocam. Anakart islemci ram ekran karti gibi.
Valizime atacagim valla. En kotu tax oderim oda zaten TR fiyatina gore her turlu ucuz olur.onları da getiremezsiniz hele ekran kartı direkt göze batar 5090 astral çok agır bir ekran kartı
zaten siz bu ürünlerin parasını türkiyeye sokun tr den garantil ialırsıınz zaten istediginiz parçalar ile sistem zaten 10 bin birime çıkıyor 10 bin birimi tl ye çevirdiginde tr de de yakın bir sistem toplarsınıız degecek bir oaly yok
tr ye göre ucuz degil tr de asus rog astral 5090 globalden daha ucuz siz bilrisiinzValizime atacagim valla. En kotu tax oderim oda zaten TR fiyatina gore her turlu ucuz olur.
tr ye göre ucuz degil tr de asus rog astral 5090 globalden daha ucuz siz bilrisiinz
ASUS ROG Astral GeForce RTX 5090 32GB GDDR7 OC Edition DLSS 4 512 Bit Ekran Kartı
90YV0LW0-M0NA00 - ASUS ROG Astral GeForce RTX 5090 32GB GDDR7 OC Edition DLSS 4 512 Bit Ekran Kartıpckolik.com.tr
Alıntıyı görüntüle
o zaman mantıklı micro centerden tax idesi yaparak gelebilir![]()
ASUS NVIDIA GeForce RTX 5090 ROG Astral Overclocked Triple Fan 32GB GDDR7 PCIe 5.0 Graphics Card - Micro Center
Get it now! The new ROG Astral family was inspired by the limitless expanse and beauty of the cosmos, and it is a testament to an unending dedication to exploring and defining new frontiers.www.microcenter.com
Genel olarak stoklar surekli yenileniyor. Sadece pick up yapilabiliyor. Bende chicagoda oldugum icin pick up yapabiliyorum.
Birlesik devletler tax iadesi yapmiyor diye biliyorum. Texas bi ihtimal ama orda da zaten stok yok.o zaman mantıklı micro centerden tax idesi yaparak gelebilir
şansınızı deneyin illaki vardırBirlesik devletler tax iadesi yapmiyor diye biliyorum. Texas bi ihtimal ama orda da zaten stok yok.
Tamamdir hocam cok tesekkurler.şansınızı deneyin illaki vardır
Noctua NH-D15 G2 modeli tercih edebilirsiniz.Arkadaşlar selamlar. Konuyu doğru yere açmadıysam lütfen affedin. Şöyle bir sistem dizeceğim.
Anakart: MSI MEG X870E GODLIKE
İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X3D
Soğutucu: Noctua NH-D15 Chromax.Black
RAM: G.SKILL Trident Z5 Royal Series 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
▸ Model: F5-6000J2836F48GX2-TR5NS
▸ CL28-36-36-89
SSD:
▸ Samsung 990 Pro NVMe PCIe 4.0
▸ WD Black SN850X NVMe PCIe 4.0
Ekran Kartı: ASUS ROG Strix ASTRAL RTX 5090
Güç Kaynağı (PSU): Enermax
Aklımda ki soru şu. Soğutucumun videolarda biraz büyük olduğunu gördüm. Acaba soğutucumun anakartımda RAM veya Ekran kartıma değme olasılığı var mı ? Anakart ve Kasam soğutucum için yeterli alanı sağlıyor mu ? Ekstra olarak soğutucu öneriside alabilirim kule tipi olacak şekilde. Şuanda sıvı soğutma istemiyorum. Teşekkür ederim hayırlı forumlar
Aklımda bulunsun hocam teşekkür ederimNoctua NH-D15 G2 modeli tercih edebilirsiniz.