Neler Yeni

Yardım Msi mesh rx 6600 alacağım yardım.

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör
Arkadaşlar ekran kartı alacağım ikinci elden 27 ekim 22 faturalı cihaz fakat girişlerin olduğu kısımda bir siyahlık var sebebi ne olabilir?

Ekler

• IMG-20221215-WA0002.jpg
    IMG-20221215-WA0002.jpg
    172.9 KB · Hit: 51

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Elektrik kaçağından kaynaklı mı oldu acaba bilemedim. Çünkü ekran kartı ısınıp da öyle bir şeyin olmasına imkan yok. Ya da ateş ile temas etmiş gibi duruyor. Ama aklıma ilk gelen valla elektrik oldu.

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kart güzel fakat o siyahlık canımı sıktı satıcı toz diyor dedim toz değil o başka bir şey siyahlık var napcam bilmiyorum

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Kart güzel fakat o siyahlık canımı sıktı satıcı toz diyor dedim toz değil o başka bir şey siyahlık var napcam bilmiyorum
Bazen psularda kaçaklar oluyor ve insanı da çarpan elektrikler kasanın metal yüzeylerinden temasla aktarılıyor. Bir keresinde başıma gelmişti. PSU koklarken dudağımda çatt diye bir elektrik çarpmıştı. Küçük bir çarpma ama büyüklerinde demek ki böyle izler bırakabiliyormuş diyebilirim.

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör
Bazen psularda kaçaklar oluyor ve insanı da çarpan elektrikler kasanın metal yüzeylerinden temasla aktarılıyor. Bir keresinde başıma gelmişti. PSU koklarken dudağımda çatt diye bir elektrik çarpmıştı. Küçük bir çarpma ama büyüklerinde demek ki böyle izler bırakabiliyormuş diyebilirim.
O zaman kartı satın almaktan vazgeçiyorum hocam başımıza dert almalayım

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
O zaman kartı satın almaktan vazgeçiyorum hocam başımıza dert almalayım
Karta zararı olmuş mudur bilmiyorum. Benim başımdan geçtikten sonra kontrollerini yapmıştım hiç bir sorunu yoktu. Kontrol edebilirsiniz. Bir de %100 elektrikten olmuştur demiyorum, aklıma o geldi dedim. Belki başka arkadaşlar başka sebepler sunabilir.

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör
Hocam şimdi bana da yanık gibi geldi hani bir şey yakmış temas etmiş gibi ki zaten alışverişi gerçekleştiricektim bugün fakat resimlere göz atarken fark ettim ki satıcı bi kaç foto da atmamış orayı itinayla üst tarafdaki siyahlığa dikkat çekti bi şüphelendim param güvende ile değil direkt hesaba atıp alacağım için sorun olmasından korktum açıkçası

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,535
İsim
Hacı
Parmak izi sanki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
rengi gerçekten koyu gözüküyor çok sağlıklı değil gibi

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hocam kasanın siyahlığı geçmiş sanki tam o birleşme yeri dikkat ederseniz öyle bir şey olsa deliklerde siyahlaşma olur

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Alma tamir görmüş gibi

Top Bottom